21.9.2008

Rakkauden täyteinen yö edessä...

Kuuntelin korvat solmussa, juustoa nuppi täynnä ja niskakarvat pystyssä joikhaamista. Pete huusi morsmaikku huusi ja tytteli ei vaan tarjonnut kun taputtelin pyllerön päälle. Ajattelin kuitenkin että jos kokeilis ja kun avasin oven oli likka valmiina Peten huushollin edessä,huusi että tulen läpi oven ja Pete vastasi että tule vaan! Avasin oven ja Pete kävi niskaan kiinni, morsmaikku oli heti pelissä mukana ja homma hoitui siinä mun jaloissa ja päättyi minulle outoon pusutteluhetkeen jossa molemmat nuolivat ja pesivät toisiansa morsmaikun silti pyöriessä tyypilliseen tapaan lattialla. Olen tottunut että naaras läpsii irtoamisvaiheessa kollia ja murisee/sähisee,siksi yllätyin tuosta muiskutteluhetkestä. Ans kattoo

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Hih :))) Meidän Maija muuten aikoinaan oli aivan rakastunut ekaan sulhoonsa, ja tunne oli molemminpuolinen. Ne olivat tositoimissa puoli tuntia ensi tapaamisesta. Muille kolleille Maija sitten olikin jo häijympi, mutta pentuja tuli silti. Tämä menee nyt tosi jännäksi :)

Eirenen kissala kirjoitti...

Muistaakseni Maija oli niin aktiivinen Killerin kanssa, että yritti astua kollia, kun kolli ensikertalaisena ei uskaltanut heti ryhtyä toimiin;-))
Siinäpä nuori kolli oli ihmeissään, että: "mites nämä hommat hoidetaankaan?".

Anonyymi kirjoitti...

Petellähän käy nyt tosi flaksi ja vielä oikein mieleinen neitonen!

Anonyymi kirjoitti...

Oi sitä rakkauden huumaa! Meillä oli Sissin ja Schulzin kanssa vähän samat tarinat... erona kylläkin että jonkin aikaa sai Schulz hommia tehdä että sai Sissin hurmattua, mutta sitten se oli kyllä menoa se!

Nopeimmat ovat olleet Leevi ja Sumu. Eivät olleet ikinä nähneet toisiaan ja eka astuminen tapahtui samointein kun Leevi pääsi boksista pihalle... Sumu odotti edessä jo valmiiksi häntä vinossa! :D