19.9.2008

Kuulumisia

Täällä on aika rauhallista. Taikan juoksut tosiaan loppuivat viikon päästä alkamisestaan ja rauha palasi taloon sen myötä. Dooris on aloittanut pillerinsä ja sen testitulokset tulivat, päivitin ne kotisivuille Dooriksen kohdille. Alli ja Lilli ryöstelivät yhteistuumin näytepusseja kaapista ja repivät muovit auki haltioissaan, itse murot eivät sitten kelvanneetkaan.

Lempi- norjalaisemme joka on saanut uuden draivin elämäänsä on alkanut viihtyä enemmän ja enemmän ulkotarhassa yhdessä Naftin kanssa.Tämä ketuttaa itämaisklaania jolta ulkoilu on jo kiellettyä viileiden ilmojen takia. Partsin ovella huudetaan kuorossa vastalausetta ja raavitaan ovea.Samaa ihmetystä herättää myös makkarissamme majaa pitävä kaunis nuori kissanainen.Tämä kaunokainen on tullut meille odottelemaan H-hetkiä. Valitettavasti muutto vain taisi katkaista muutoin hyvin lupaavalta vaikuttaneen juoksun alun. No kiire ei ole mikään polttava joten nyt sormet ristiin että uusi alkaisi.

Huomenna olisi Klaukkalassa Curlien esittelynäyttely johon olen ilmoittanut Taikan ja Allin mukaan. Ei siksi että kuvittelisin niiden olevan Curleja vaan siksi että niihin kaivataan muitakin rotuja esille yleisöä varten. Koska näyttely on niin lähellä, en malta olla menemättä. Kaikkeen sitä ainoat vapaat viikonloput tuhraakin ;D

Vielä ei tiedetä kuinka Peten ensimäisen morsmaikun laita on, kovasti tietysti odotamme että poju on hoitanut hommansa. Näillä näkymin siis morsmaikkuja yhteensä on 3. Vielä toki 1 tai 2 lisää menettelisi mutta sitten tanssikirja olisi jo täynnä. Me pidämme sormet ristissä ja lähettelemme Klaukkalaan päin positiivisiä säteitä kunhan saamma varmuuden ;)

Ei kommentteja: