29.6.2008

Ajatelmien hajatelmia

Selailen muiden kasvattajien pentusivuja/suunnitelmia. Meillähän kaikki on auki. Kaksi nuorta tyttöä kasvamassa ja kohta vuoden ikäinen kolli mölisemässä.Seuraavaan omaan pentueeseen menee rutkasti aikaa,ihan hyvä niin toisaalta. Toisaalta olisi ihanaa jos jaloissa vipeltäisi mennä kasa pikkukauhuja. Alustavia suunnitelmia on tehty muttei niitä voi paljastaa koska likat oavt vielä ihan vaipoissa ja vaikka mitä voisi sattua.

Petskulle toivon ulkopuolistakin leidiä,ihan vain senkin varalta että omat suunnitelmat menevätkin myttyyn.Sellaisia onkin lähistöllä mutta aikä näyttää tuleeko näistäkään mitään. Poika alkaa olemaan siinä iässä että naiset kiinnostavat kovasti, se huutelee neitien perään ja ruiskauttaa komeat suihkut mennessään. Varjelee sukukalleuksiaan ja puunaa ne kuin pöytähopeat parikin kertaa päivässä.Pete on muuttanut pysyvästi yläkertaan asumaan sillä Taikan takia niitä ei voi enää yhdessä pitää. Pete hoitaisi Taikaa kuin morsiantaan :)

Vettä sataa taas kaatamalla, ei siis valjastelua tänäänkään. Meno on ollut sen mukaista, kissat kaahaavat kuin sekopäiset ja painivat keskenään. Naftille on varattu hammaslääkäri tiistaiksi. Edellisestä on aikaa jo 5kk. Naftihan on vasta 7- vuotias mutta sen leegolandia on ollut jo parin vuoden ajan restaurointia vailla säännöllisesti. Nafti ei lihasta välitä, kuivanapsutkaan sitä ei kiinnosta ja sen verran tuittupää on kyseessä (sinikilpikonnan verikö?)ettei sen hampaita saa harjattuakaan. Muutama takahammas on pitänyt poistaa ja nyt yritetään kynsin ja kirjaimellisesti hampain pitää lopuista kiinni.

Tämä tällä erää

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Toivotaan että meidän yhteinen suunnitelmamme toteutuisi, Peten ja oman tyttöni suhteen siis... Itse en ole ainakaan vielä saanut blogia aikaiseksi, ehkä tässä joskus. En lupaa mitään ;)