27.6.2008

Alli lenkillä

Täytyy heti kirjoitella :)

Tänään on ukkostanut ja satanut kaatamalla ajoittain mutta välissä pilkisteli aurinkokin ja sekös innostutti meidät tutkailemaan valjaiden kanssa maailmaa.
Aamuinen blague off annos upposi kaikille sekoitettuna turvotettuun kuivaruokaan jossa oli kissantonnikalaa sekoitetuna. Ehkä en enää pilaa kissojen lihanautintoja vaan tarjoilen sen muullatavoin.

Pete sai aloittaa ja poika marssikin omalla pihalla itsevarmasti jos minkäkin pörriäisen kimpussa. Kauempana omasta pihasta poikaa alkoi pelottamaan ja siirryimme omaan tarhaan.Tarhassa on turvallista elvistelläkkin.

Lilli teki myös pienen retken mutta koska se veteli pylly maassa ja pää korkealla huutaen MMAAAMMMMAA MAAAMMMAAA päätin että se siitä ulkoilusta. Alli pesi sen lohdutukseksi ennen omaa reissuansa.

Allihan on aikamoisen konkari kaikessa tälläisessä,se ei paljoa mieti vaan mennä viuhtoo eteenpäin kuin parhainkin koira! Matka taittui joutuisasti ja Alli selitteli koko ajan tuntemuksiansa auki,muutama ohikulkíja ihmettelikin sitä huvittuneesti.Mitään rouva ei halunnut haistella tai tutkia,eteenpäin oli mentävä vaan. Jostain kauempaa kuulunut musiikki sai likan hieman hämilleen mutta siitäkin selvittiin. Noin kilsan pituinen reitti sai mammsellin kuitenkin aika väsyksiin varsinkin kun ei olla hetkeen reissattu. Kotiin päin houkuttelin sen lupaamalla sydämenpalasia :)

Taika nyrpeissään toisten reissaamisesta ( se vihaa valjaita) päätti kiivetä tarhan korkeimpaan kohtaan ja nökötti siellä marmattaen. Muita kissoja on turha edes kuvitella vievänsä valjaissa,ne nimittäin katoavat salaperäisesti jos sellaisen kauhistuksen edes näkevät.

Sitten on kuvien vuoro
Alli kotiin päin tulossa

Eteenpäin sanoi mummo lumessa...

NTI Nyrppy

Mamma puskassa

Pete elvisteleeTäytyy sanoa että ei ole kaikkein helpoin systeemi laitella tänne kuvia...Siksi ne on ihan sekaisin lätästynä nyt tuohon. Täytyy opetella paremmin niiden laittoa.

1 kommentti:

Sirpa kirjoitti...

Ihania kissoja ja kissakuvia! :) Allihan näyttää varsin reippaalta lenkkeilijältä. Aurinkoista kesänjatkoa!