16.1.2017

Uusi Vuosi ja sen kujeet.

BB-pentueesta omaan kotiin ovat lentäneet jo Hamlet, Jafar sekä Donna. Ikiomaa kotiansa etsii vielä Minni, OSH ns 22 tyttönen, kaunis kuin kedon kukkanen ja sopiva niin lemmikiksi kuin näytelmiin kaipaavalle. Tytteli on heti muuttovalmis kun uusi sopiva koti ilmaantuu. Kuvia likasta näkyy enemmän Face-sivullamme mutta laitanpa tähänkin muutaman.

~~ Uusia suunnitelmia on tehty, ne ovat edenneet jo ihan käytännön tasolle Rambon eli Jalecat's ZC RakasteleMua (OSH os 24) tullessa vierailulle Pusun IC Jalecat's PussyCat (OSH b 24) luokse. Jännitykselle odotamme tuottivatko treffit tuloksia. Jos lapsukaisia on tulossa on värikavalkaadi hauska suklaa, kaneli,lila beige, kuviona täplää ja tukka on lyhyttä :)

Sijoituskissamme Solja eli IC Jalecat's SinCityGirl (OSH b 03 24) siirtyy näin ollen sijoituskotinsa nimiin. Kiitokset lämpimästi Sikelle kaikesta yhteistyöstä vuosien varrella ja jatkuuhan se vieläkin ;o)
Niin ikään sijoituksessa asuva Ötöliinikin tullaan testaamaan näinä päivinä ja sen jälkeen alkaa odottaminen kiimoista. Tytteli kun on tässä jo muutaman kuukauden ollut pillereille nuoren iänsä vuoksi.
Stay toon ja jos pikku-Minni kiinnostaa niin rohkeasti vain yhteyksiä ottamaan.

Ei kommentteja: