20.7.2014

Vaarallisen vauhdikas heinäkuu

Muutaman viikon sisällä on tapahtunut jos vaikka mitä. Kiirettä on pitänyt kaikella rintamalla. Aloitetaan sillä että S-pennut alkoivat lentää pesästä, kävimme hakemassa Sanin,Sulon ja Sunan tänne etelään. Simo ja Soundi jäivät Oulun seudulle asumaan ja kotiutuivat omiin kotiinsa hyvästi. Sanista tuli Solja ja se muutti sijoitukseen Sikelle. Sulosta tuli Luukas ja se muutti Leevin (Jalecat's Rocket Man BAL b 21) kaveriksi Saaralle. Suna on täällä meillä ja sen sydämen tilaa tutkaillaan kun tyttö hieman kasvaa. Tyttö on pujahtanut laumaan hienosti.
Samalla reissulla veimme coonitytöt Vernan ja Dollyn uuteen kotiin jossa kuitenkin jo noin vuorokautta myöhemmin puhkesi allergisia oireita ja täytyi alkaa selvittää kuinka tytöt pohjosista saataisiin takaisin eteläsuomeen. Tyttöjen kasvattaja Merja järjesteli vauhdilla asioita
Samaan aikaan meillä Mimmun tiineys läheni loppuaan ja synnytys läheni. Ikävä kyllä kaikki meni juuri niinkuin ei pitäisi ja menetimme ennen saamistakaan koko pentueen.
No coonitytöt matkustivat takaisin etelään vajaan viikon reissunsa jälkeen ja siitä muutaman päivän muuttivat uuteen kotiinsa Lietoon. Liedossa vastassa heitä oli kissaton lapsiperhe ja tytöt vuorokauden mietittyään valloittivat uuden kodin sydämen täysin. Kiitos Marja-Liisalle ihanasta loppuelämän kodista likoille!
Meillä kotona on Mimmu nyt antibiootilla varmuuden vuoksi, se on löytänyt hoivattavaa vuoden vanhasta PussyCatista. Mimmu valmistautui äitiyteen täysillä tisseillä ja sen vuoksi oli erityisen tärkeää saada antibiootit mukaan.
Tässä kaiken härdellin keskellä myös Maisa sai korvatulehduksen ja söi 2 viikon ab kuurin siihen jonka jälkeen kävimme tutkituttamassa polyyppi epäilyn lääkärissä, no polyyppia ei löytynyt ja tulehduksen syyksi jäi siis vain välikorvantulehdus. Maisa on siitä parantunut loistavasti, oireina hänellä oli pelkästään vuoto korvasta..ei siis mitään rapsutteluja tai pään kenottamista. Charlie-whippet on vilkas korvanlussuttaja joka tästä lähdin täytyy estää tavalla tai toisella, Maisa taas rakastaa nukkua Charlien vieressä ja saada näitä korvahoitoja.
Jottei mikään tietysti sujuisi vaan helposti sai Siken luona muutama viikko sitten astutettu Kitinä myös jonkin sorttisen apatia ruokahaluttomuus kohtauksen, tytön vieminen lääkäriin vaan ei ollut niin helppo juttu. Se meinaan oli tulta ja tappuraa ja tutkiminen oli erityisen haastavaa. Loppudiagnoosina oli raskauspahoinvointi :) Erityisiä merkkejä tiineydestä ei ole eikä esim ultrausta saatu tehtyä. Lääkärissä Kipakka tyttö muuttui välittömästi omaksi liedoksi itsekseen kun kotiinsa takaisin pääsi, oli yhtä hurinaa ja purinaa ja hurja tiikeri meininki jäi matkalle. Nyt tytteli jo voi paremmin ja jäämme odottelemaan lopputuloksia. Sulhohan on jo leikattu voimakkaiden kollittelujen vuoksi.
Nyt tässä ollaan mietintämyssy päässä muutaman asian kanssa, katsotaan mitä tuumaukset tuovat tulosta.

Ei kommentteja: