1.2.2014

Tammikuun Surok

Viime viikonloppuna oli vuoden 14 ensimäinen näyttely ja se sijoittautui hienosti kuun loppuun. Tulokset listattuna alla.
Lauantai:
GIC Qjou'z Bon A Petit (BAL c 21) EX1- no cert
GIP Jalecat's Jack in the Box (OLH d 25) EX1 CAPS
IP Jalecat's Fairytale (OLH b 25) EX1 CAPCIB
GIP Jalecat's Leeroy Lex (OSH ns 22 var) EX1 CAPS NOM
Jalecat's O'Boy (OSH b 24 var) EX1 CAC
Jalecat's Quasimodo (OLH d 24 ) EX1
Jalecat's Pussycat (OSH b 24) EX1
Jalecat's sija 2 kasvattajissa
Sunnuntai:
GIC Qjou'z Bon A Petit (BAL c 21) EX1 CACS
IP Jalecat's Fairytale (OLH b 25) EX1 CAPCIB
Jalecat's O'Boy (OSH b 24 var) EX1 CAC
Jalecat's PoomPastic (OSH b 24) EX1
Jalecat's Rihanna (BAL b 21) EX1

Muutoksen tuulia koettiin myös kotona kun oma kasvattimme Nana muutti uuteen kotiinsa tuohon lyhyen matkan päähän. IC Jalecat's Fiona (BAL b 21) sai kissalaamme 4 pentuetta, H,K,M ja R pentueet. Toimi aina varmalla tavallaan, synnytykset ja imetykset sekä pikkupentujen muu hoito sukelsi syvältä sen sisältä varmana ja totena joka ikinen kerta. On ollut ilo kasvattaa sellainen tyttö johon on aina voinut luottaa emona ja tasapainoisena kissana laumassa. Kuvassa Nana on vasemmalla tyttärensä Mimmun ollessa oikealla .

Kiitos Anniina Sormuselle Nanan uuden kodin tarjoamisesta ja siitä että pidät tytöstä sen ansaitsemaa huolta!
Nanan viimeisestä pentueesta omaa kotiansa etsii vielä nyt isänsä Jusun seurana hengaava poika, Rocket Man. Roki on varsin loistokas yhdistelmä lungeja vanhempiansa jonka ehdottomasti lempipuuhaa on lötkytä ihmisen sylissä. Väriltään poika on suklaatabby, se on rekisteröity, rokotettu x2 sekä mikrosirutettu että madotettu. Kasvanut lapsiperheessä ja arjessa mukana. Roki sai toissaviikolla maine coon lemmikkimme hampaista takapuoleensa ja on ollut nyt ab-kuurilla mutta haava alue on jo parantunut ja poika sitä myöten valmis muuttamaan uuteen kotiinsa jos sellainen vain löytyy. Rokista on tullut muutamia kyselyitä mutta ikävä kyllä ne kyselyt ovat enemmän ja vähemmän olleet sellaisia etteivät ole voineet johtaa mihinkään.

Omaa kotiansa etsii myös sijoituskodissa Vantaalla hengaava suklaa(kilpikonna)täplikäs tyttö Kissi eli Jalecat's Quickly Kiss. Kissi on itsevarma tyttö joka rakastaa touhottaa omiansa. Kissin kanssa voi harrastaa näytelmiäkin halutessaan, toki se on rekisterity suklaatäplikkäänä mutta vuoden vaihteen näyttelyissäkin tuomari totesi että se tarvinnee muuttaa, sen verta punoittaa tämän näpsäkän likan turkki. Kissi niinkuin Rokikin on täysin muuttovalmis sen oman kodin löytyessä. Kuvassa Kissi on oikealla ja vasemmalla sen pitkäkarva sisko Qute Kitty (OLH j) joka jäi jatkoon minulle kasvatukseen.

Suunnitelmia vuodelle 14 on tehty, ne antavat odotuttaa itseänsä mutta raotellaan hieman verhoja. Ensin astutamme GIC Jalecat's MiLady Mayn (OSH b 25 var) Justuksella eli GIC Qjou'z Bon A Petililla (BAL c 21), odotettavissa on siis BAL/SIA & OSH /OLH suklaalla ja lilalla sekä kuviolla ticked, tabby ja ehkäpä täplikäs. Tämä pentue syntyy täällä meillä Hyvinkäällä.
Omaa sulhoansa tulee tapaamaan myös Oulun vahvistuksemme Nappi eli Jalecat's NothingElseMatter (OLH bs ) joka tapaa komean lyhytkarva miehen. Harmiskemme joudumme tosiaan valitsemaan Napille lyhyttukkaisen sillä OLH kasvatuksen sukutaulut tuntuvat jälleen kerran olevan solmussa ja sotkussa voimakkaasti keskenään jonka vuoksi varianttien teko tuntuu ainoalta oikealta ratkaisulta. Tällä mennään siis, toiveissä tässä yhdistelmissä olisi saada se hopeabico variantti jatkamaan linjaansa. Pentue syntyy ja hoivataan kaukana Oulussa joka luonnollisesti tuo projektiin omat mutkansa ja tvistinsä mutta koska sijoituskoti Ilkka on niin määrätietoisesti hommassa mukana, kokeilemme onneamme!
Haaveissa on myös astuttaa piakkoin Skazki Kitty Pryde (OLH f 25) sulhollansa joka muuttui juuri äsken eli Jalecat's O'boylla (OSH b 24 var). OnniManni on alkanut kollittelemaan ja jos kaikki vaan sujuu hienosti, pariskunta tapaa jo ensi kuun aikana.
Tälläistä meillä nyt, katsotaan miten jatkuu :)

Ei kommentteja: