6.6.2012

Muuttuneita tilanteita..

Täytyyhän se jokaisen kasvattajan kokea ainakin kertaalleen ja niin vaan tänään L-pentueemme Utun varaus peruttiin. Eli Tyttö on nyt varattavissa lemmikiksi, toki sen kanssa voi näytelmissäkin halutessaan käydä! Utu on 2x rokotettu, madotettu ja sirutettu sekä rekkaroitu Fifeen. Se on siis täysin muuttovalmis! Alla muutama kuva typykästä ulkoilemassa 11-viikkoisena
Utun lisäksi omaa kotiansa etsii Skazki Valentina (OSH j 03 var). Tiinu etsii vaan sijoituskotia :) Eli jos kasvattamisessa auttaminen ja pentueen hoito houkuttaa niin yhteyksiä tänne päin! Myös Tiinun kanssa voi näytelmiä kokeilla.
Tiinun on ikuistanut Luolaleijonan klaanin blogin pitäjä Hanna Suutari-Pitkänen.
Eli jos itämainen naiskauneus innostaa niin minulta voi kysellä näistä kahdesta söpöliinistä joko yhdessä tai erikseen :) leena@jalecats.net Merjan Cooni-pojista Milo on edelleen varaamatta. Milo on sinivalkoinen pojankolttiainen joka on pentueensa pienin mutta sitäkin valloittavampi tapaus. Milon luovutus on vasta Heinäkuussa mutta poitsua voi lemmikki maine coonista haaveilevat kysellä suoraan merjalta merja@honeycoons.fi Tässä tämän päiväisiä kuvia Milosta :)


Ei kommentteja: