16.7.2009

Suunnitelmia ja viritelmiä

Leppoisina sadepäivinä voi suunnittella tulevaa ja sitä on nyt tehty ja paljon. Syksystä vaikuttaisi tulevan hyvin mielenkiintoinen kaikilla tavoin mutta mitään en tietenkään ala paljastelemaan ennenkuin asiat vahvistuvat.

Maanantaiksi Taikalle on varattu testiajat ja kun Rurokit on koettu toivottavasti päästään sen osilta taas vauva uutisten pariin.Tilasin jälleen kerran Minnalta uudet verhot ja nekin saan käsiini Rurokissa,onneksi kamera palautui kotiin maailmanreissultaan (oli korjattavana) ja saa taas napsia kuvia sydämen kyllyydestä.

Rene miehellä elämä on kohdillaan Ilonan hoivissa Nummelassa ja kaverikseenhan se sai kanelipoika Repen DeLaSoul's kissalasta.Yhdessä nämä kaksi ovat kuin majakka ja perävaunu,kumpi on kumpi..vaikea sanoa.

Sijoituspoika Ronilla menee myös hyvin yhdessä kissakavereidensa ja koirakamujensa kanssa. Yhtään tyttiskyselyä ei ole tullut mutta aikaa on vielä. Se on myös ilmoitettu Rurokkiin ja sen jälkeen se testataan.Eli nyt kaikki kauniit ja hyväsukuiset OLH naikkoset huomatkaa tämä savuinen komistus!!

C-pentueen Dooris -konnalta tuli muutama hieno kuva kännykkään, se voi hyvin ja nauttii auringosta katetulla patiolla Vantaalla <3 kaunis kuin kukka koko likka!

Tämä taas tällä kertaa ja kohtahan voi taas juhlia kun B-plan täyttää huimat kaksi vuotta!!

Ei kommentteja: