12.3.2009

Skazki M kävi rokotteella

Eilen kävi isompi hunnilauma vikalla rokotteella ja sirutuksella. Kaikki meni hyvin ja pennut eivät olleet moksiskaan vierailusta saatika ihon sisään tungetuista siruista ja rokotteista. Tänä aamuna oli meno sen mukaista että tukka pystyssä nousin päästämään lauman riehumaan eli mitään jälkivaikutustakaan ei tunnu olevan! Sapuska upposi naamareihin sekä illalla että nyt aamulla sellaista kyytiä että tseäni heikotti.

Tyyne -mamma jäi kotiin pentujen reissun ajaksi ja huusi kuononpää punaisena koko sen ajan. Sen mielestä tälläinen on riistoa,höpöhöpö sanon minä. Apinalauma on kohta 15-viikkoinen, ei niitä enää tarvitse hoivata kuin 5 viikkoisia. Tyynen pää ei ole pysynyt perässä pentujen kasvussa. Se antaa niiden imeä vieläkin itseään.

Kodit antavat odottaa itseään, koko pentue on siis varaamatta edelleen vaikka on nyt hyvin pian jo luovutuskunnossa, eli jos jotakuta sykähdyttää joku isommista niin pikapikaa nyt viestiä Satulle ja tänne meille katsomaan! Täältä voi katsella kuvia ipanoista!!!

Ei kommentteja: