10.12.2008

Pete pallukkapullukka

Nyt on tehty rakaisuja.
Suunnitelmia tulevaisuuteen ja varauksia.
Pete pääsee kuukkeleistaan.Se on nyt astunut 4 naarasta joista kaksi on jo siis saanut vauvansa. Täyttä varmuutta 2 naaraan tiineydestä ei ole mutta koska pojan käytös alkaa olemaan aika hermoja raastavaa sille itselleen, muille kissoille ja meille kaksijalkaisille niin ensi viikon maanantaina 15.12.08 klo 9 alkaa lähieläinlääkärissämme operaatio karvanopat roskiin!

Kieltämättä pelottaa, tuleeko siitä meidän laumaan kissaa vai onko edessä uuden kodin etsintä. Sydänhän siinä särkyy jos uusi koti on etsittävä. Lillin muutto uuteen kotiin Hämeenlinnaan masensi jo tarpeeksi, vaikka se ehdottomasti hyvä koti kaikinpuolin onkin. Haluan elää ainakin vielä hetken toivossa että poika rauhoittuisi ja elämä meidän luona onnistuisi.

Vauvoja vauvoja vauvoja. Niinpä niin. Poppis kuuli toiveet ja teki yhden, täydelliseltä vaikuttavan pakkauksen, itämaisen pitkäkarvan,lilan.Isänsä tytön,kauniin sellaisen. Myös Tyyne kuuli kuiskaukset ja sai aikaan laikkua,lilalla (vaikkakin konnalla ja lyhyellä karvallakin),Tyyne kai meinasi että laitetaan jotain extraa mukaan yllätykseksi. Siinä saattaisi olla Jalecatsien uudet toivot.Samasta isästä,eri emosta ja kivoilla sukutauluilla. Sijoituskotien etsintään siis.

Dooris tytteli vantaalla kasvaa kohisten ja olenkin Tammikuussa menossa sitä katsomaan.Sulhasen etsintä siis alkaa myös. Alustavia suunnitelmia on kyllä jo tehty ja niistä vihjaistukkin muta katsotaan nyt mitä tämä elämä tuo tullessaa.

Juttuhan on niin että meikaläisen selkä on tasan samassa tilassa kuin 2 viikkoa sitten, voi olla että tässä joudutaan keskiraskauden aikana puukon alle ja miten siitä selvitään jää nähtäväksi.

2 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Oi, onnea suunnitelmille ja uusille hankinnoille! Toivottavasti löytyy super sijoituskoti tytöille!

Ja toivotaan että sinunkin selkäsi ja raskauden kanssa kaikki sujuu hyvin!

Satu kirjoitti...

Kivaa että Poppiksella on pitkäkarva tyttö :-) Voi himputti tuota sun selkää...