13.8.2008

Uutisia

Cirun avaustulos on tullut omistajille,sain lyhyen viestin että kyseessä oli Fip.Ilmeisesti kuivaversio.Saan avaustuloksen postitse tässä jossain vaiheessa. Mitään ei siis olisi ollutkaan tehtävissä tytön eteen. Vastaavaa ei ole minulla tiedossa c-pentueen lähisuvussa eikä kauempaakaan.

Nyt minulla onkin paljon mietittävää. Minulla on kaksi naarasta kasvamassa josta kummallakin lähisisarrus on kuollut fip:iin. Taikan veli ja Dooriksen sisko.
En törmää ensikertaa fippiin.Mutta vakavien päätöksien aika on tainnut tulla.

Surokin näytelyiden jälkeen Pete asteli kotiin ja suoraan kuselle seiniin,tuoliin ja olohuoneen viihdekammioon. Sen jälkeen se on vähänväliä kärhämöissä toisten kissojen kanssa. Sen kollittelu on yltänyt varsin mielenkiintoisiin mittasuhteisiin. Se on suhteellisen kuiva kaveri mutta sen isottelu alkaa olla liikaa.Jopa Alli, varsin lempeä mamma on menettänyt hermonsa poikaansa ja näytti varsin omituisen puolen itsestään pistäessään poikaansa nuhteeseen. Pete hämmentyi mamman simputtamisesta niin että pysytteli seuraavat vuorokaudet kaukana mammastansa ja antoi Allille haareminensa etuoikeuden ruokailuihin ja muuhun oleskeluun. Taikan kanssa Pete tulisi loistavasti toimeen mutta siihen ei anneta mahdollisuutta.

Tämä tällä erää, vetäydyn pohdintojeni pariin. Sana on vapaa.

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Koeta jaksaa Peten kanssa! Olisi tosi tosi kivaa jos edes yhdet pennut sille... Meillä Tyyne ei vieläkään juokse :(

Eirenen kissala kirjoitti...

Tervetuloa nauttimaan kollittelusta!

Eikös olekin ihanaa nuo hormonien aiheuttamat oikkuilut?

Se voi vielä tasoittua, jos et mene näyttelyyn pojan kanssa, mutta muuten vain yltyy.
Jaksamisia ja FIP-aiheisia sivuja löytyy, jos ne auttavat pohdinnoissasi.

Mirka V. kirjoitti...

Voi ei tuota avaustulosta, FIP on viimeinen minkä haluaa kissastaan löytyvän.

Tsemppiä pohdintoihin, helppoa se ei tule olemaan mutta muista ettet ihan yksin sentään ole :)
Muiden "arvosteluista" ei sitten kannata välittää, itsekkin sain vaikka minkälaista neuvoa kun Narsku kuoli FIPin märkään muotoon.

Rurokissa nähdään!