16.3.2018

Tiedotusta tilanteeseen...

Eddy ja Elwi muuttivat.
Eddy muutti kotimaahan ja Elwi Sveitsiin. Omaa kotia etsii siis enää Elly sillä Elsa jäänee kotiin. Toki Elsaakin saa kysellä jos lähialueella Hyvinkäätä asuu ja kaipaa kokemusta pentueen hoidosta. Elly taas etsii lemmikki kotia, toki sen kanssa saa näytelmissäkin käydä jos haluaa.

Elly on iloluonteinen, kaikessa mukana oleva nuori naikkonen joka on siis täysin muutto valmis kunhan se oikea ihminen eteen tulee. Ellystä ja muista EE-pennuista näet kuvia kissalamme FB sivuilla.

Omaa kotiansa, sijoitussellaista etsii myös Taikatomun kissalasta hankittu sinisavu OLH uros. Nuutti on juuri nyt luovutusiässä ja etsii kokenutta sijoituskotia jossa ei ensimäinen lirautus tai jollonkollotus säikäytä. Nuutti on Hämppiksen ja Emmin Ompun jälkeläinen ja hankein hänet kasvatukseemme koska Hämppis ei oleonnistunut tyttojemme kanssa ja vaara on se että Hämppis jää kissalaamme käyttämättä.

Lisää kuvia Nuutista voi katsella täältä
Masi on nyt leikattu ja se tulee muuttamaan uuteen kotiin. Alustavan varauksen siitä on tehnyt sijoituskotimme Viivi jolla on siis Pusun ja Rambon lapsi Leego sijoituksessa. Masin muutto tulee ajankohtaiseksi kun Leego on pallonsa luovuttanut eläinlääkärin roskikseen.
Leegoa voi kysellä kasvatukseen, se on PRA kantaja lilatäplikäs ja varmastikkin hyvin pian erittäin innokaskin astumaan ainakin Viivin puheiden mukaan se joka testailee perheen koiravauvvaa siihen malliin. Ohessa kuva Leegosta kaverinsa kanssa, kuvan on ottanut Viivi.

Muita uusia tuulia ovat kai ne että Helmi tapasi Masin ja vielä emme tiedä tuliko tulosta, Ilona ei Haldia hyväksynyt joten odettelemme uutta kiimaa ja Malva treffasi puolestaan Haldin. Toivotaan siis hiljaisesti kovasti :) Tässä tämä ja seuraa ihmeessä FB sivujamme, ne päivittyvät huomattavasti nopeammin kuin blogi

Ei kommentteja: