4.1.2018

Muuttovalmiit DD:eet

Joulun välipäivinä kävi pentulaumat rokotteilla, EE:t saivat ekan rokotteen ja todettiin virheettömiksi ja DD:t saivat tehosteen ja sirun. Ne ovat nyt muuttovalmiita kaikinpuolin ja Deeku joka pentueesta on varattu, muuttaakin jo ensi viikolla. Dina, Dima ja DonKatti ovat vielä kotiansa vailla . Pennut sopivat niin lemmikiksi kuin näytelmiinkin, virheettömiä kun ovat.
EE-pennuista kotiansa etsii ainakin kaksi tyttöä Elly sekä Elwi, lemmikiksi tai näyttelyyn sopivat hekin. Elsa jäänee kotiin kasvatustoimintaan ja Eddy jo hurmasikin oman kotinsa.
Kyselyitä onkin kivasti tullut mutta se mikä saa kasvattajan mielen harmistumaan on se että osa kyselyistä on tasoa -Paljonx maksaa? Ilman nimeä tai kertomusta itsestään. Hintahan ei ole salaisuus mutta kyllä se paljon kyselijästä kertoo jos ei ole valmis muuta esittämään.
Vähintäänkin asiallista on kertoa kuka on ja mistä, millaista pentua miettii ja mihin tarkoitukseen (lemmikki, näyttely vaiko ihan kasvatus). En muista kasvattajista tiedä mutta itse ainakin haluan kuulla siitä millaiseen kotiin pentua ajatellaan, onko lapsia, muita lemmikkejä ja jos niin mitä ja millaisia.
Kuvia on pennuista aika hintsusti otettu, lähinnä tuo kameran huono kunto on syynä eikä tuo kännykkäkuvaaminenkaan niin hohtoista ole. Mutta uudemmat kuvat löytyy Facebook Cattery Jalecats sivustolta.

Ei kommentteja: