15.9.2015

Kissamaisuuksia..

Sastamalan näyttelyn aikoihin Luru-siamilaisemme muutti tyttärensä Jannan luokse. Muutto oli täynnä draamaa sillä tytär otti äitinsä tunteella vastaan, tunne oli lähinnä hyi yäk ja kaamea! Mamma-Luru taas epätyypilliseen Lurumaisuuteen oli jokseenkin järkyttynyt, kävimme sitä kotimatkalla hieman rohkaisemassa ja siitä se sitten lähti :) Viestittelyjä on Sannan ja Antin kanssa käyty tiheästi ja nyt tilanne on se että päätimme kokeilujakson ja teemme omistajan muutokset. Omaperäinen kilputin rakkauspakkaus löysi kotinsa lähinnä sattuman kautta sillä kaikki lähti siitä kun Sanna ja Antti tulivat tytär- Jannaa katsomaan..loppu on sitten historiaa :)
Täällä meillä Lurun poissa oleminen näkyy ja kuuluu. Syliluuta hurinamankeli ja joka paikan höylä ei tuunaa enää..jokseenkin hiljaista. Mutta olemme varmoja että tämä on oikea ratkaisu lähinnä juuri Lurulle itselleen joka varmasti nyt saa huomionsa kiistelemättä ja naurattaa kotijoukkojansa monia vuosia vailla kissalan tuomaa arjen sähellystä ja stressiä.
Z-pentueesta jäljelä on enä Hulda ja Jättiläinen. Erno muutti viikko sitten Lohjalle ja sai uudeksi nimekseen Aarre. Aarre on osoittautunut alkusähinöiden jälkeen oikein iloiseksi veikoksi joka ottaa vieraat vastaan lämmöllä. Odottelemme kuvia Lohjalta.
Hulda ja Jättiläinen majailevat vielä Siken luona ja toivommekkin saavamme nyt suklaatäplä faneilta hyviä kyselyitä pennuista. Kyselyitähän on tullut mutta ne eivät ole johtaneet mihinkään. Hulda-Huoleton on nimensä veroinen, hän ei turhia pohdi vaan tykkää tehdä ja olla. Jättiläinen on ollut hieman vastuuntuntoisempi mutta sekin rakastaa sylittelystä ja touhuta arjen askareissa. Pennut ovat täysin luovutuskunnossa ja valmiudessa kunhan ensin se oikea ihminen vaan tulee vastaan, joko yhdessä tai erikseen. Lopuksi Siken ottamia kuvia toissapäivältä

Lisää tietoja saa sähköpostitse leena@jalecats.net

1 kommentti:

Sminka kirjoitti...

Juu naurattaa ja monta kertaa päivässä :)
-Sanna ja Antti