2.6.2013

OnniMannin muutto päivä ja uusia odotuksen aiheita

Tänään 14-viikkoinen Onni- Poika O- pentueestamme muutti uuteen kotiin Rymättylään ja siellä sitä iso kasa uusia karvaisia kamuja. Saijan postaamista kuvista päätellen kotiutuminen on lähtenyt välittömästi hyvin käyntiin :) Tässä lähtöä edeltävät kuvatOnniManni meni Saijalle sijoitukseen ja toivottavasti näemme sitä vielä näytelmissäkin jossain vaiheessa, myöhemmin sitä voi kysellä muutamalle säädylliselle ladylle aviomieheksikin.
Sukutaulu pojalla on sellainen ettei sitä ole liiemmin käytetty niinkuin meillä Itämaisten pitkäkarvojen kasvatuksessa on harmikseni ollut tapana.
Kissalaamme tuli myös uusi poika, tai uusi ja uusi. Viime viikon keskiviikkona toivotimme tervetulleeksi Noxx Zlatan Ibrahimovicin (OLH ns 22). Se on L-pentueemme IP Jalecat's Leeroy Lexin (OSH ns 22 var) poika! Pyry on yhteisomistuksessa Noxx-kissalan kanssa!
Kuvat on ottanut Elina Hagman jonne poika isinsä ja setänsä huomaan sijoitettiin. Kiitos Nina ja Elina!
Muutamia viikkoja sitten viettelimme salaisia häitä, näistä toisen paljastan nyt. Eli Skazki kissalasta meidän omistukseen muuttanut Fanni astutettiin Justuksella nelisen viikkoa sitten. Kävin tänään katsomassa ja hyvinnäyttäisi pullat olevan uunissa. Tässä muutama kuva Fannista ja tulevasta isistäkin yksiJusun kuvan on ottanut Petri Jaakkola
Tämä tällä kertaa kissalamme kuulumisista :) Lisää taas pian!

Ei kommentteja: