23.6.2013

Kesäkuulumisia

O-pennut ovat nyt kaikki uusissa kodeissa ja niillä menee hyvin :) O'boy alias Onni teki ensi debyyttinsä Keskisin näytelmissä Hankasalmella lauantaina ja sai kovasti kehuja tuomariltaan joka mm. sanoi ettei ole yhtä hyvää täplkästä pöydällään nähnyt ja silti suklainen osa on hyvin lämmin ja kutsuva pusutettavaksi. Kehua tuli myös avoimesta innokkaasta show-luonteesta ja tasapainoisesta itämaisvartalosta ja hyvästä koosta.

OnniManni on tosiaan sijoitettu muutamaa astutusta varten Ryttylään, tähän meidän naapurustoon. Onnia voi myöhemmin kysellä myös jalostukseen jollekkin hienolle daamille, daami saa olla joko varianti tai sitten OLH kissa.
Mukana oli myös Onnin mami Lumi joka keräsi niin ikään myös kehuja ja sertin luokassa 9. Sekä Tuho joka viilettää jo luokassa 5, Tuholle myös näytettiin sen tuleva sulho GIC Idream (OSH b 22) joka niinikään keräilee jo tosi isojen poikien sertejä CACSeja. Tässä Pätkis sen toisen mamin Hannan kanssa

Viikkoa myöhemmin Hankasalmesta kotiimme tepasteli Keskimaan Maisa Maiden for JC, mittatilaustyönä tullut OSH n 02 tytteli joka valloitti samointein kotimme, typykkä ei ole mikään tossu vaan häärää itsevarmasti laumassamme.

Maisa on bicokasvatuksemme uusi toivo :)
Kerrottakoon vielä että tulevat mammamme kasvattavat masujansa hyvästi, Fanni vantaalla Siken hoivissa kasvattaa Justuksen esikoisia ja Ronja täällä meillä Pätkiksen. Enää muutama viikko odotusta molemmilla jäljillä. Nyt sormet ja varpaat ristiin että keskikesän lapsukaisille <3

1 kommentti:

Keskimaan Kissala SYS, SIA, OSH kirjoitti...

Hyvä Maisa! Hyvä Pätkiksen ipanat!