30.7.2012

Surokkia ja muita kuulumisia

Aloitetaan vaikka Utusta. Mustasavu kimuli löysi kotinsa ja muutti samoin tein uuteen kotiin. Uudella kodilla on vanhastaan itämaiskontaktia ja muutakin eloa ja nyt siellä on tutustumiset menossa,tai ehkä jo ohikin sillä Utu on asunut siellä jo viikon :)Tässä viimein kuva Utusta meillä, uuden omistajansa Sarin kanssa!

Onnea uuteen kotiin rakas!
Sitten uusia kuvia meidän M-pennuista! Ne ovat jo 7½viikkoisia villikoita, asuvat alakerrassa ja opettelevat isoilta kissoilta uusia konnuuksia. Ulkotarhakin on jo koluttu läpi. Kohta pitää alkaa suunnittelemaan rokoteaikatauluja. Mimmu on varattu mutta Miksu ja Mari etsivät vielä sitä omaansa. Molemmat lemmikeiksi mutta näytelmiäkin voi harjoitella :) Ja tässä kuva:
Mimmu


Mari


Miksu
Hulpeita veikkosia. Mari muistuttaa täysveljeänsä Kamua K-pentueesta. Likka on ongelmissa vähän väliä. Miksusta tulee mieleen Kalle, hyvin hyvin ihmisrakas ja Mimmu..Mimmu muistuttaa mamia, isin ulkonäöllä <3
Skazki-kissalaan on syntynyt W-pentue, sen isukki on kissalamme kasvatti CH Jalecat's Inorder (OLH d) . Onnea Eepo, Hilma,Satu ja Petra sekä Riku <3 Kuvia lapsukaisista on Skazki-blogissa. Skazki kissalasta kohti Ruotsia ja Spottles-kissalaa matkaa myös komea Skazki Vadim (OSH o 03 var). Huikean hieno poika, muistuttaa kovasti isäänsä CH Jalecat's Incase (OSH bs 03 var) mutta on perinyt emoltaa astetta paremmat korvat asennoltaan ja kooltaan sekä maltillisemmat silmät. Molemmat vanhemmat ovat elegenatteja pitkäraajaisia itämaisia joten toivottavasti se tulee näkymään myös lapsukaisissa isona <3

Kuva pojusta on jo muutaman viikon vanha, nappasin sen kun haimme sen siskon uuteen kotiinsa!
Viime viikonloppuna Surokissa tekivät ensi esiintymisensä Jalecatsien Heily's Halo & LeeLoo sekä niiden mami Emmi. Heilys Halo aka Kaneli (OLH bs ) sai tulokseksi EX1 CAC ja sen tytär LeeLoo aka Lumi (OSH bs 24 var) EX1. Molemmat saivat huippukehut väristä ja kontrastista ja ainoastaan korvat olisivat saaneet olla hieman isommat. Mutta Reijers todella piti eritoten Lumista :)
Kaneli

Lumi


Lumi on oikein hauska sekoitus vanhempiaan mutta näen siinä paljon myös sen vaaria Jalecatsien Eternal Flamea (OSH a 03 var ; as 03 var) sekä sen taustalla olevia kissoja. Isältään se on saanut komeat täplät ja pään pyöreyden. Minulla ei olekkaan enne ollut edestä päin katsottuna näin pallopäistä pentuetta :D Mutta sivulta katsottuna tajuaa profiilin pituuden jonka Kaneli on hienosti siirtänyt lapsilleen, samoin myös hyvän leukalinjan. Täplis lisäsi pentueen siroutta ja korkeutta :) Hyvä yhdistelmä siis!

Sunnuntaina Petra ja Riku olivat vieneet esille Elmon eli Jalecat's Jack in the Box (OLH d 25) joka myös sai Reijersilta huimasti kehuja ja pääsi ainoana OLH kissana luokassaan TP-valintoihinkin! Tulokseksi kuitenkin jäi EX1 mutta Elmonkin saama arvostelu lämmitti kovasti! Seuraavaksi Jalecatseja voi tavata Rurokin elokuun lopun näytelmissä jos ilmot ja maksut sinne ajallaan ehtivät!

Ei kommentteja: