13.7.2012

Sateinen Heinäkuu

mutta aurinkoinen mieli. Olen viimeaikoinna paiskinut töitä ja siksi kotarit,blogit ja muut viettävät hiljaiseloa :D Mutta viime postauksen jälkeen Tiinu löysi kotinsa, se muutti Kanelin ja Lumin sekä Tomun kotiin Emmille, tuohon vähän matakan päähän meistä. Varattavissa siis edelleen mustasavu naaraspentu Utu joka muutti luovutusiässä meille sitä omaa kotiansa odottelemaan. Omaa kotia ei vaan tunnu helposti löytyvän sillä yhtään kyselyä siitä ei ole tullut. Sen sijaan sijoituskoti tarjokkaita on ollut runsaasti, muistuttaisin että sijoituskotina oleminen ei tarkoita halvan kissa hankintaa vaan se on täynnä vastuuta kasvattajaa kohtaan. Kaikista tärkeintä on sijoituskodin ja kasvattajan yhteistyö ja ymmärrys, sijoituskoti auttaa kasvattajaa kasvatuksessa. Jalecatsien sijoitussoppareista saa lisätietoja leena@jalecats.net Utu etsii lemmikki/näyttelykotia, koska sen veli ja sisko ovat jääneet kasvatukseen. Utu on vilkas tyttö, se tykkää duunailla ihmisten kanssa, muista kissoista se ei ole kovin innostunut mutta ihmiset ovat sille parhautta. Se on myös varsinainen jukuripää, nimittäin jos se on päättänyt päästä syliin niin sehän tulee ;) Tässä tänään otettuja kuvia likasta, niistä näkee sen oikein hyvän V*******se itämaisen ilmeen silloinkin kun se hurisee :)
Sitten uudet kuvat 5-viikkoisista M-pennuista jotka saivat nimet ja rekkarihakemukset lähtivät kohti kissaliittoa. Ipanat ovat oppineet syömään ja asioimaan astialla. Ne nukkuvat Jarin vieressä yöt (tämä on uusi juttu, yleensä minä saan pentukasan viereeni:) Tässä kuvat ja nimet :))
Jalecat's Malcolm X
OSH b var uros, jolle etsin sijoitus/osa-omistuskotia

Jalecat's Magic Magna
OSH b 24 var, naaras
Varattavissa lemmikiksi

Ja Jalecat's MiLady May
OSH b 24 var
Mimmu jää omaan kasvatukseen ja jos ei joku yyberhyvä koti sitä ota niin se jää meille.

M-pentujen velipoika Kalle on leikattu, se ei saaut yhtään jälkeläistä. Joten nämä äMmät ovat sitäkin arvokkaampia minulle kasvatuksellisessa mielessä. Nämä ovat olleet myös todella helppoja pentuja kaikenkaikkiaan vaikka vasta 5-viikkoisia ovatkin :)

Ei kommentteja: