5.1.2012

Elmo, Taika ja Tuho...Keanu,Khamu ja Kumani

miun pienet karvalapset <3 Elmosta vaa yksi kuva eli tässä Jalecat's Jack in the Box. Täplä vai tiketti..tiketiksi se on rekkaroitu.


Sitten Taika eli Jalecat's Jar of Hearts, hienosti tasoittunut väri tällä lilakonnalla joka edelleen etsii omaa ihmistänsä! Oikein täytyy ihmetellä ettei tämä kaunokainen omaa palvelijaansa ole vielä löytänyt mutta hyvää kai kannatti odottaa?!!Huomenna sitä tulee yksi perhe katsomaan mutta lisää kyselyitä otetaan vastaan leena@jalecats.net


Sitten sininen tytteli Tuho eli Jalecat's Jewel of Hearts. Tuhosta toivottavasti saamme hienon sinisen kasvatukseemme jatkoon :) Tuho jää emonsa kaveriksi.

Sanna on niin pamppeerannut nämä lapset ettei voi muuta sanoa kuin oi ja voi.Kiitokset jo tässä vaiheessa loistavasta yhteistyöstä!


Sitten kotijoukkoihin. Toissapäivänä Keiko sai kivan naarmun silmäänsä, veri norui pienen päästä ja eläinlääkärissä huokasimme helpotuksesta. Silmä on virheetönmutta kulmakarvasta alaluomeen komeilee kiva raita. Pintahaavaan saatiin hoitoohjeet ja varoiksi pyhiä vasten vielä antibioottinen tippa. Seuraavaksi päiväksi haava on jo parantunut ja se ei eritä verta enää :) Tässä muutama kuva tältä aamulta.

Sitten Keanu

Khamu-män

sekä Kumani -tuleva sydämien murskaaja <3Lopuksi koko kööri mamin kanssa
Koneen vaihdon vuoksi (kyllä, taas pimahti yksi läppäri x) loppukuvat ovat saavuttamattomissa.


2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Sanoisin punaisesta pojasta että tiketti mutta ei toki paras mahdollinen kuvio kun on täplähaamua. Nätti poju muuten kyllä :)

Jalecat's- kissala kirjoitti...

juu, näin mäkin olen asian tulkinnnut. Tässä k-pentueessa tuo tiketti lapsi on samanlainen,alla täplä :) kuvioiden sekamelskaa..