2.1.2012

Uusi Vuosi ja Uudet Kujeet :)

Niin meni pyhät ja juhlat. Vuosi 2011 on ollut kokemuksia täynnä. Toivottuja cooni pentuja ei sitten tullutkaan. Kumpikaan tytöistä ei mainittavasti näyttelyissä käynyt, Kazik sentään Championiksi saatiin.

Itämaispuolella sen sijaan on ollut vilskettä ja vipinää koko vuoden verran. Jalecat's Fiona eli meidän Nana valmistui Championiksi, Jalecat's G-Force International Championiksi, Jalecat's Fairytale Premioriksi ja Jalecat's Inorder Championiksi vuoden vikassa näytelmässä. Sen lisäksi näytelmissä ovat pyörähtäneen Jalecat's Eternal Flame ja tyttärensä Indeed.
Ei siis ihan kauheasti Jalekattiloita näytelmissä käy mutta näistäkin olemme onnellisia. Catshow.fi rankingin sijoitukset meikäläisittäin ovat vastaavat:
IC Jalecat's G-Force (OLH b) Paras aikuinen itämainen pitkäkarva, 13 sija koko rankingissä.
CH Jalecat's Inorder (OLH d; d24) Toiseksi paras aikuinen itämainen pitkäkarva, 22 sija koko rankingissä.
PR Jalecat's Fairytale (OLH b 25) sija 3 itämaisten pitkäkarvojen kastraateissa, 14-sija koko rankingissa.
CH Jalecat's Fiona (BAL b 21) 4:neksi paras aikuinen balineesi ja sijalla 22th koko rankingissa.

Myös Ruotsin tuontimme Viljo mies haki itselleen Champion tittelin ja sijoittui itämaisten lyhytkarvojen aikuisränkissä sijalle 15. Nuorissa Viljo oli kahdeksas. Noxx Odessa (OSH ns 24 var) kipusi sijalle 18 muutamalla näyttelyllään nuorissa itämaisissa lyhytkarvoissa.

Ilman iloisia ja rohkeita (kissa ihmisethän ovat hulluja x) kasvatiomistajia ei näitäkään tuloksia oltaisi saatu joten suuret kiitokset heille :) Tänä vuonna uudet kujeet kun saamme I-,G sekä J-pentueestamme sekä ehkäpä myös K-pentueestamme muutaman uuden esille :)

Vuoden 2011 alussaha meillä oli I-pentueemme joka tänään täytti vuoden :) Onnea Indi, Remi,Eepo ja Nekke!!! Ensi vuonna Indi toivottavasti saa pentueen meidän nimiin. Myös Eepoa ja Remiä on kosittu ja Tahdon-sanat sanottu. Remi toivottavasti ensi vuoden aikana saa kissalaamme Demon kanssa pentueen.

Loppuvuodesta syntyi kissalamme 10:nes pentua. Suloiset J-lapset Vantaalle Sannan hoivaan. Ja samaan pentueeseen syntyi SE sininen itämainen pitkäkarva tyttökin josta on haaveiltu ja kauan. J-lapsista vielä Taika etsii omaa kotiansa.
Juuri Joulun alle saimme Nanalta kauniit K-suklaat.Tässä vekarat 13 vuorokauden iässä

Ja Uutena Vuotena vietimme häitä <3 Tässä kauis hääparimme

jos häät olivat onnistuneet on meillä maaliskuussa taas jännitettävää!

Seuraaviin päivityksiin :O)

2 kommenttia:

Tiina ja Marleena kirjoitti...

Oikein kaunis pari ♥ Halolla on aivan mahtava ilme ;D

Jalecat's- kissala kirjoitti...

xD nauroin ihan samaa että naikkosen ilme on kuin suoraan jostain saalistusfilmistä :D