28.8.2011

Rurokkia...

Minähän en paikalla ollut kun hoitelin rokkopotilaitani kotosalla mutta kissoja sinne silti saatiin esiintymään.
Lauantaina mukana oli ekaa kertaa avoimessa kaksi kollia:
Casimir Bellamoondo (MCO ns 03 22) ja Timille Velvet Valentine (OSH c 24). Kassu nappasi sertin nuoremman poitsun edestä ja sai värinparhaaseen vastaan liudan neitejä jotka päihitti ollen hienosti siis EX1 CAC BIV. Siihen sitten matka katkesi kun tp valinnoissa voiton vei Birmamies.Kassu kuitenkin keräsi kovasti kehuja tuomariltansa Lubranolta ja se hiveli kovasti kotona uutisia odottavia omistajaa, ihan kyyneliin saakka.
Viljo sai lähimaminsa kantamana myös luokassa 9 ekan sertinsä.Poitsun täplät aiheuttivat tuomarissa ihmetystä, tai se missä ne oikein on ja onko niitä. Lauantaina Rautio arvosteli myös punikkitäplä kasvattimme Inorderin (OLH d;d24) sen saaden EX1. TP:eissä matka tyssäsi seinään ja poika vietti leppoisaa loppupäivää omistajiensa kanssa. Arvosteluseteli on kivaa luettavaa kuitenkin :) Hieno poika se on! VINK VINK Eepohan on siitokseen myyty, suht käyttämättömällä taululla ja se on testattu PRA-negatiiviseksi. Tässä kuvanen nyt pian 8kk täyttävästä PUNIKKI-Eepopeeposta.
Sunnuntaina matkaan lähti Kassu ja Nana. Nana tavoittelemaan luokassa 7 toista sertiänsä ja Kassu toistansa luokassa 9. Mukana myös edelleen Minna-maminsa kanssa Viljo. Kassulla vastassa ryhmän 8 kissoista luokassa 9 oli kolme muuta kollia,joita sertikisassa paremmuus järkkään laittaessa Kassu jäi numero kolmoseksi. EX3 siis,siitä viis. Huonoille ei hävitty, todellakaan! Tässä kuva poitsusta vuoden tauon jälkeen näytelmissä
Nanasta tuomari joka hassua kyllä oli edellisenä päivänä Kassua arvostellut Lubrano ei löytänyt huonoja kohtia muusta kuin hännän toivoi hieman pidemmäksi ja korvia alemmaksi asettuneimmaksi. Muut kohdat saivat kiitosta ja kehua. TP-valintoihin tuli kutsu ja siellä häviö siniselle OSH kissalle jolta oltiin kaiveltu knikkejä arvostelussa sekä mietitty kuulemma sitäkin ansaitseeko se sertiänsä. No ei voi mitään. Näyttelymaailma ei ole koskaan ollut kovin reilu ja jos kissa kitisee ja korvansa laskee niin paneeliin voi matka viedä. Jokatapauksessa Nana sertinsä sai ja nyt se luultavammin jää mamilomalle tai sitten sillä on vuorossa Tallinnan reissu jossa se toivottavasti leivotaan IC:ksi.

Tätä kirjoittaessa Viljo odottaa edelleen TP-valintojansa Friskovecin pöydälle ja se sai kuulemma kivatkin arvostelut joista Minna varmaan kertoo myöhemmin lisää sekä minulle ja omaan blogiinsa :D

Ei kommentteja: