15.8.2011

Elokuun puoliväli menossa jo..

Ilmat ovat viilentyneet jo kovasti ja kissat eivät viihdy enää niin kamalasti ulkona kuin aikaisemmin.

Eetu kävi yhdessä tyttärensä kanssa luovuttamassa verta ja niiden tuloksia odotellaan. Teen taas piakkoin kierroksen tässä hyvinkäällä ja sitten vantaalla..varmistamassa värit ja sitten lähtee nivaska paprua kohti kissaliittoa.

Taika sai reilu viikko sitten aikamoisen rokotereaktion Purevaxista vaikka itse en kokonaan syytäkkään rokotetta vaan rokottajaa kanssa. Taika kun ei ole mikään sylikissa ja muutenkin se on useinmiten hämmentynyt paikanvaihdoksestakin niin siinä saa tohtorilla olla vakaat ja nopeat kädet. Tosiaan antibiootti on jeesannut kutisevaan ihoon ja se on alkanut parantumaan kivasti. Karvathan alueelta tippui pois rapsuttelun ja ehkä nyhtämisenkin johdosta. Tässä niska alue eilen kuvattuna.

Meillä on myös makuuhuoneessa hääpari ja vieläpä sellainen jota on jo vuoden verran odoteltu ;O) Kovin vakuuttavalta ei tilanne näytä kahden ensikertalaisen hommaillessa mutta onhan se ennenkin nähty ettei aina ihmisen silmiin kaiken pidäkkään näkyä xD Nyt vaan sormet ja varpaat ristissä että meillä vihdoinkin.. ;O)

Rurokkiin meiltä on ilmoiteltu muutamia kissoja ja kuulinpa että ainakin yksi kasvattikin siellä esiintyy :)Onneksi näytelmiin on vielä jonkin aikaa koska työt ovat imeneet mehut (ykkösvapailla mennään), lapsilla on alkanut niin päiväkodit kuin koulutkin ja kohtahan sitä pitää itsensäkkin koulun penkille palailla.

Ei kommentteja: