6.1.2011

Vierailu Acousticatseilla ja Hoot 2 viikkoa

Kävin tänään kurkkimassa Katariinan luona Nelian vauvoja ja himputin pimputti miten suloisia pieniä pullamassuja siellä onkaan kopassa. Nelia on itse tyyneys, kiehnäsi ja nyyhväsi aikansa ja hyvin tyynesti antoi minun pentujansa katsella ja kuvailla. Tietysti se seurasi tarkkaavaisesti niinkuin huolellisen emon kuuluukin. Pikkimirrit jokainen vuorollansa sähisivät komeasti :D Voi liikkis sentään sitä mustavalkoista vauvaa. Itse katsoisin että pentueessa on 2 poikaa; punainen ja suklaa valkoinen. 3 tyttöä; musta, mustavalkea sekä kilpikonna. Selkeästi variantti olisi punainen poika joka on myöskin varsinainen poseerausvekkuli. Mutta tässä jonkinlaisia kuvia!
Punainen poika

mustavalkea tytteli (vesimyyrä <)

kilpikonna tyttö

musta tyttö

ja viimeiseksi suklaavalkoinen poitsu


hoot ovat tänään tasan 2-viikkoa ja tässä kakaroista kuvat. Tällä viikolla huolen aiheena ovat olleet Herkon simmu (jonkunt oisen pennun kynsi kävi silmässä-> silmätipat) ja Hyssyn paino joka ei vaan nouse :( Hyssy on silti hyvin vikkelä ja virmainen likka mutta se on puolet kevyempi muista. Nyt oltuani hetken pois kopalta niin sanoisin että Herkko on lyhytkarva.
Hani

Hopsa

Herkko

Hyssy


Yövuorojen aikana pesäisin Kassun ja poika oli hyvin kiitollisen oloinen (NOT) pesustaan ja turkin harjailusta kuivauksineen. Puolalainen on pian vuoden ikänen, iso mutta hyvin lempeä jättilainen.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

On teillä siinä vauvasirkusta tuleviksi viikoiksi. Uutta suklaa bicoa ja Facebookissa kehuinkin, vaan oi, miten upea tuo Herkko. Sulan <3.

Kasvunvoimaa Hyssylle ja suukkoja pikkumustalle Nelian pesään. Jänniä vauvoja kasvamassa. Mielenkiinnolla näitä seuraillaan. :)