29.11.2010

Juttuja vaan

Eipä ole onni ja ilo tässä poksunut kuluneen viikon aikana kovinkaan. Mutta eteenpäin mennään. Yhdelläkään kissalla ei ole sinällänsä hätää mikä on tietysti erittäin hyvä asia mutta muutoin on ollut selkeausmaista kaaosta.

Ensinnäkin aloitetaan Kazikista, sen ab-kuuri loppuu tänään ja suuvärkki näyttää hyvältä. Kuvaa ei ole tarjolla mutta olen kovinkin tyytyväinen näkemääni. Suuta seurataan tietysti nyt suurennuslasilla ja pian käydään ihan näytilläkin sopulitiellä! Kazikin felv ja Fiv testi tulokset tulivat myös,molemmat negatiivisia. Seuraavaksi poitsu pääsee sydänultraan sekä lonkkakuviin. Odotetaan vain sitä vuoden ikää.

Eetu on nyt sitten tulossa kahden pentueen isäksi sillä Katariina vahvisti viikonloppuna että Neliankin massu on alkanut pyöristymään. Tätä odotuksen iloa latistaa sotkut Eetun sijoituskodin kanssa joita on selvitelty useammankin ihmisen voimin. Tuntuu että minut on tulkittu sopimusrikkojaksi ja rahantekijäksi ja koska tiedän omat lähtökohtani kasvatukseen en voisi loukatummaksi oloani tuntea. Älkää käsittäkö väärin ihmiset, en ole vielä valmis julkisesti kauheasti asiaa ruotimaan mutta Eetu on hyvissä käsissä. Ja niin se on että kun on useampi ihminen tekemässä asiaa niin kaikenlaista voi sattua. Olen omasta puolestani kyllä läksyn oppinut ja ottanutkin muihin sijoituskoteihini asian tiimoilta yhteyksiä. Muutosten aika siis. Koska minä nyt kuitenkin olen aina julkisesti kissoistani ja niiden asioista puhunut ja olen sisimmiltäni kuitenkin erittäin positiivisesti yllättynyt Nanan sekä Nelian tiineydestä jatkan heidän tiineydestään ja tulevaisuudessa sitten toivottavasti vauvojenkin kuvien julkaisemisen. Molemmat tytöt voivat siis hyvin, ruuat maistuu ja massut kasvaa. Tässä teille Nanan massu kun odotusta on takana noin kuutisen viikkoa.

Massu näkyy nostettuna hyvin mutta seuraavassa kuvassa Nana makaa Delttapuun padassa ja massua ei niinkään näy


Viime viikonloppuna oli myös Turokin näyttely ja siellä oli kaksi kasvattia esillä sekä sunnuntaina Dolly maine cooni joka on siis sijoituksessa meillä Merjalta :)
Molemmat Jalecatsit saivat kivat arvostelut ja Essi vielä sertinsäkin. Kaapo suklainen oli erkkarin paras pitkäkarva alla 10kk ikäisistä,JIHUU! Hyvä Kaapo!
Sunnuntaina Dolly valmistui sitten Championiksi ja vaikka tuomari tiukasti kommentoi karvanlaatua ja oli Jaria kovistellut kissan pilaamisesta. Mitä hemmettiä, pitääkö sitä liimata karvat matosta takas vai mitä? Jos turkki lähtee niin se lähtee,ei sille voi mitään >:oI
Tässä sekalainen kuvasaldo, se suklainen on Kaapo-ippiäinen ja se karvaisempi on se Dolly ;o)Jari kävi vielä Sainion tuella jututtamassa Ruotsalaisten mammoja eli Ing-Maria ja Angelaa kun ne siellä sattuivat olemaan. Heilta valmistui Beda (OLH q)joka on Kukun ja Nelian sisko SC-titteliin! Huisia!

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

En muuta sano kuin että kylläpä nyt sieppaa sun puolesta. *puhinaa*

Rixa kirjoitti...

Tossa muutama kuva Kaaposta + kaksarihäkistä + pokaalista.

Kaapolla pari henkivartijaa :)
Sinitabby cooni Dumbo (9,5kg) ja
Punatäplikäs valkoisella Taisto (7.2kg).

http://rixan.kuvat.fi/kuvat/Turok+27.11.2010/

Jalecat's- kissala kirjoitti...

hehhehhheee ihan pikkaset noi henkivartijat :D