2.4.2010

Acousticat's-kissalassa vierailulla

Monien mutkien kautta pääsin vihdoin ja viimein moikkaamaan Neliaa ja kumppaneita. Siellähän on 6 viikkoa sitten syntynyt huimat 7 pentua Nelialle. Tässä muutama nappaamani kuva vauvoista,jätetään loput Katariinalla. Mutta siellä sijoituskotia etsii 1-2 pentua *VINK VINK* ja tietysti loput näyttely/lemmikkikotia!
Ensin huiman namuset SIA d pojat Pate ja Late joista itse toivoisin kovasti Patea sijoitukseen!!!!

Sitten Sys kilpikonnatyttöset Pipsa ja Räpsy. Näistä kahdesta pakotan Katariinan jättämään Pipsan kotiin ehdottomasti. Jos Katariina ei niin tee niin minä käyn vierailulla uudestaan...

Kolmas tyttö on Sys kaneli minusta ja hänen kutsumanimi on Nelli.

Sitten vuoroon tulevat laikkujätkät. Iso-Arska ja Hessu!
Hessu on hassunvärinen, joko tosi lämmin punainen haamukuviolla tai sitten kaneli. Kallistun itse näkemään hänet lämpimän punaisena.

Iso-Arska on pieni mies mutta suuruus löytyykin luonteesta. Mustavalkoinen pojankolttiainen.


Laitetaan lopuksi kuva myös Neliamamista


Oli kiva nähdä nämä pirpanat tässä kuuden viikon iässä jossa jo alkaa naamiovärit näkymään kunnolla ja pentujen luonteenpiirteet myös! Kuka voi vastustaa Pate- miestä????

Lisää kuvia on tulossa jossain vaiheessa Katariinan omille sivuille ja linkki sinne on blogissani vielä virheellisesti Rimpula ja Bingu nimellä mutta kyseessä on siis Acousticat's-kissalan kotisivut!!

4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Kyllä se tuo yksi poika punavalkea on! Nyt kun on parempi kuva, niin en saa siitä kanelia millään. Muutenkin veikkaisin että määrityksesi ovat juuri noin :-)

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Joo sen pennun "ongelma" on minusta se hyvin vahva klassinen tabby haamukuvio jonka seurauksena minusta se antaa väri vivahde eron turkin värissä. Kaneliksi se on liian punainen ja punaiseksi se on lämmin mutta kyllähän se tiedetään että väreissä on sävyeroja. DNA testi olisi helpoin keino varmistaa mutta silmämääräisesti en itse siinä kanelia näe toisin kuin siskossaan.

Kivoja kakruja ne on, ei siinä mitää. Minulla ei olisi ongelmia tosiaan valita jatkoani heistä sillä 2-3 on selkeästi muita "tasokkaampia" mutta kahta kollia nyt on turha sijoittaa ja antaa jakoon ja sillä tavoin tuhlata Nelian linjoja. Kaksi naarastakin on jo siinä ja siinä..

Tinittin kirjoitti...

Meidän Riksi on tosi lämmin porkkanasävyinen punainen ja minusta tuon pennun punaiset osat näyttävät saman sävyiseltä. Valkoinen sekoitettuna mihin tahansa väriin antaa aina oman kontrastinsa :)

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Pojasta tehdään Dna-testi koska eilinen kävijä näki sen taas kanelina..eipähän tarvitse sitten enää arpoa :D