23.4.2010

Valmiina ollaan Rurokkiin

Eilen tuli pestyä 3 kissaa. Verna oli pitkän pesutauon jälkeen sillä tuulella liikkeellä että nyt eukko teit mokan, jos katse olisi voinut tappaa niin minua oltaisiin ainakin haavoitettu vakavasti. Puhdasta tuli mutta karvaa lähti, häntä on enää puolet siitä mitä ennen :( Dolly taas otti lämpimän pesun hurraten ja kurraten,puski suihkua vasten ja nautiskeli. Sillä on vielä pentukarva ja se näyttää tosi komealta nyt puhtaana. Nana sitten pistikin vastaan. Olen kerta aikasemmin duunannut sen pyllerön mutta nyt uhkarohkeasti pesin koko tyttösen. Aivan kun käsissä olisi ollut ankeriaan, apinan ja kissan sekoitus. Onneksi ilman vammoja selvittiin ja Nana joka omaa hyvin itsetietoisen luonteen antoi minulle ilmeisesti anteeksikin koska illalla se kiehnäsi taas sylissä vanhaan tapaan.

Laukku on pakattu mutta se purkautuu vielä, taidamme ottaa kaksi kassia mukaan. Yksi cooneille ja yksi itämaisille. Jari ajelee vielä Lohjalle ja noutaa Isiksen luoksemme. Sitten onkin minun aika lähteä yövuoroon. Joo viikonlopusta tulee mielenkiintoinen sekoitelma näyttelyväsymystä ja yötöitä :D Onneksi on Dollyn ja Vernan kasvattaja tulossa jeesaamaan! Kamera täytyy vielä laittaa latinkiin niin on sitten esitellä kuviakin ehkä :)

Tuomareista, en pistäisi pahakseni jos muutama kone ei laskeutuisikaan. Oliko ilkeästi sanottu, no ihan miten vaan. Kauhiasti ei innosta meidän kohdalle osunut tuomarivalinta tai oikeammin niin että mukana on 4 kissaa joista 3 samalla tuomarilla :D

Ja sitten pieni muistutus teille kaikille jotka omaa sydämenmurskaajaa etsitte, Katariinalla on vielä muutama pentu vailla omaa kotiansa, mahdollisuus myös sijoitukseen! Tässä 8-viikkoiskuva Patesta

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Onnea näyttelyyn!!!

Unknown kirjoitti...

Ennen kuin luin tekstin, näin tuon valokuvan ja sekuunin murto-osan sydän läpätti: Minkä ihanan pienen se Leena on hankkinut?!

Tuo Pate on kyllä melkoinen sydäntenmurskaaja ja hurmuri! <3

Onnea näyttelyyn. Siellä tavataan! :)