1.3.2010

Maailmassa kaikki mallillaan

Työviikko on takana ja taas voi syventyä kissoihin kissoihin kissoihin! No ei nyt sentään mutta kuitenkin ;)

Kuvallisia terveisiä Lahdesta Vilman kodista ja Helsingistä Eetun kodista <3
Ensin Vilma (Fairytale)ja Mimosa <3 Omistaja ja Kuvat: Alli KekkiSitten Eetu-mies <3 Kuvat: Sanna MiettinenEetulla menee hyvin ja se on saanut tavata uusia kissa ja koirakavereita vaikka se ainakin tällä hetkellä pääasiallisesti asuukin vain ihmistensä kanssa. Sain muutaman kuvan kohtaamisista, tässä niistä yksi-> Kanu-setän kanssa!

Täällä kotosalla ei sen kummempaa. Pikkuhiljaa alkaa selviämään kuviot coonien kanssa, tai niin luulen..aikanäyttää. Nanuska kasvaa kovaa kyytiä ja Taika eritoten mammattaa sitä oikein huolella mutta merkille pantavaa on myös Allin halu yhtäkkiä hoivata pikkaraista. Nimittäin Alli kyllä sietää pentuja ja menoa mutta se on niin itsearvon tunteva ettei ole tähän mennessä sen liiemmin innostua muiden kakaroista vaikka omansa hoitikin aikoinaan mallikkaasti. Nana nauttii Allin suosiosta, se saa tehdä paljon sellaisia asioita joita Allin omat pennut aikoinaan saivat tehdä mamilleen. Tässä muutama kuva meidän kööristä :)
Alli

Taika, Verna sekä Dolly

Nana


Nelialle pienokaisineen kuuluu tietojeni mukaan hyvää. En niitä ole vielä käynyt katsomassa mutta eiköhän Katariina jossain vaiheessa ovensa avaa. Seitsemän pennun mammana Nelialla on varmasti tassut täysi työtä. Vielä ei ole sukupuolet 100% selvillä mutta ensiviikkojen tärkein tehtävä onkin värien ja sukupuolien selvittämisen sijaan pysyä terveenä ja hengissä ja sitä ne kaikki ovat :)

Tämä tällä erää ja joku toinen päivä taas lisää :D

Ei kommentteja: