17.3.2010

Kevättä rinnassa..

Niinpä se menee että valoisuus lisääntyy ja kissat oikein villiintyy :D
Ulkoilu tahdottaisiin jo aloittaa varsinkin näinä lämpiminä päivinä mutta vielä ei tarhan ovi jäätyneen lumen takia suostu sulkeutumaan joten on vain odotettava. Tarhaa ei ole myöskään vielä kevät tarkistettu. Sehän on rakennettu takapihallemme suoraan takapihan laatoituksen päälle ja kulku sinne tapahtuu kissoilla joko ovesta tai sitten ikkunasta.

Sain aika paljon palautetta näytelmä-kasvatus kirjoituksestani ja tahdon edelleen painottaa että en ketään suomalaista kasvattajaa edes itse henk koht ajatellut sitä kirjoittaessani. Olin surffaillut paljon eri ulkomaisten kasvattajien sivuilla ja lähinnä sieltä tuli nostetta tuohon kirjoitukseen. Seuraan suht aktiivisesti toisten kasvatustyön jälkeä ja yhdistelmien tuloksia.

Kyllähän nuo asiat keskusteluttavat paljon samoin kuin monet muutkin kasvatukseen ja sen eettisyyteen liittyvät asiat ja minusta se on ihan hyvä koska vain sillätavoin pystymme vaikuttamaan siihen miten ja milläkeinoin rotuamme eteenpäin viedään.

Näistä ajatuksista voisi kirjoittaa joskus myöhemmin lisää tai jos siellä on joku rohkelikko niin antaa palaa :D Nyt ei ihan itseltä irtoa sillä meillä on täällä varsinainen hajupommi nimittäin vatsatauti iskenyt lapsiin :oI Uusia kuvia olisi kamerassa mutta eipä ole tullut ladottua niitä koneelle vielä. Katsotaan myöhemmin...

Ei kommentteja: