5.1.2010

Arkeen paluu

Uusi vuosikin on nyt otettu vastaan ja uuden vuoden lupaukset jätetty täytettäväksi.
Kävin viikonloppuna pitkästä aikaa Lohjalla katsomassa tyttösiä ja voi jukupätkä mitä porukkaa sieltä kimppuun hyökkäsi. Ainoa nukkusilmä oli Fiona-balineesi mutta muista löytyi virtaa vaikka muille jakaa,eritoten Fairytalesta joka antoi minulle kyllä jättiannoksen terapiatietoa Minnan arjesta niiden kanssa :D Niinkuin meistä nyt kaikki joilla tämän ikäsiä nappuloita on talossaan ollut niin himskatti kuinka vaikeaa niitä onkaan kuvata..napsasin yhteensä 248 kuvaa joista parhaiten oli onnistunut ne kuvat joissa olin asetellut pennut tolppaan tai sängyn päällä puolikauhistuttanut ne huiskun kanssa :D. Tässä teille otoksia, facebookissa ja kotisivuilla on lisää eri kuvia :) Valitettavasti talvi aikaan tuon meidän kameran salama saa aikaan sen että silmät on useinmiten kuvissa kiinni.
Fia

Frida

Fairytale

Fiona

Fay

Fairytale on ainoa pentu vapaanaa tyttöjoukkiosta, on siitä muutama kysely tullut mutta kuten tavallisestikkaan en lupaile kasvateistani mitään suuria ja niin nekin kyselyt ovat häipyneet omille teilleen etsimään lupaavampaa kasvattajaa ;)

Sitten kotiasioihin: Meille muutti uusi tytteli,lälläspöö se on ihana Dolly-Cooni HoneyCoon's kissalasta.Verna-coonimme siskopuoli ja upea mustasavu valkoisella väritykseltään. Tämä tyttö siis tuli meille sijoitukseen! Ylpeänä esittelen teille peikkotyttösen:Eetu-sinilippumme senkun kasvaa pörristää ja ei ole moksiskaan uusista kavereistaan.Jouluna se seikkaili muina miehinä kuusessa ja maisteli kinkkua innoissaan. Se on huomattavasti pienikokoisempi kuin puolitoista kuukautta vanhempi Dolly mutta painaa jo 1145g ja painii ja pelleilee isompien kanssa mennen tullen :D

Vertasin Eetu-miästä velipuoliinsa ja samaltahan tuo näyttää ja painokin keikkuu samoissa tilastoissa :) No mutta tämä tällä erää ja piakkoin taas uudet kujeet ja kuvat :)

2 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Tuo ainoa varaamatonhan on tosi sievä! Mitähän kuuta taivaalta ne kyselijät oikein tahtovat?

Minna kirjoitti...

Samaa mieltä Sadun kanssa, nätti tyttöhän tuo on :)