30.1.2010

Äflapset 12 viikkoa

Tänään oli tyttöjen syntymäpäivä ja maaginen 12 viikkoa tuli täyteen. Kaksi lensi pesästä pois, toinen kauas meren taakse ja toinen minun syliini Hyvinkäälle.
Niinkuin moni jo tietää, Nana matkasi siis meille. Jalecat'sien ensimäinen bali. Kaunis kuin jalokivi.

Friida lähti Viking Marielalla Ruotsiin, Merlions-kissalaan. Yhteys Ulrikaan oli välitön. Ulrikaa on kovisteltu,prinsessaa pidetään kuin kukkaa kämmenellä ;).

Fia muuttaa ensi viikonloppuna Helsinkiin. Kaverikseen se saa Hämynhäivän balineesin ja maatiaisen. Siitä lisää myöhemmin.

Fay muuttaa yhtäaikaa Fian kanssa. Fay vaan muuttaa Espooseen. Fayn osilta on suuria suunnitelmia.

Ja tämä pieni kukkanen. "rumasta ankanpoikasesta on sukeutunut joutsen". Ihmettelen suuresti kuinka tämä tyttönen on edelleen vapanaa. Sen luonne on napakymppi itämaiseksi ja se rakastaa ihmisiä,leikkimistä,riehumista ja huomion saamista. Ja kertoo sen myös avoimesti. Ei ollut syli tyhjä Lohjalla tänään. Loistava pakkaus.

3 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Ihanat tytöt, onnea uusiin koteihin!

Unknown kirjoitti...

Kerrassaan upeat mimmit! Toivottavasti Fiakin nähdään näytelmissä, on kertakaikkisen herkullinen suklaati, eikä pelkästään värinsä puolesta. <3

Elina V. kirjoitti...

Herttaiset "isot" pikkukisut. Toivottavasti näistä useampaakin näkee näyttelyissä, että pääsee sinne heitä livenä ihastelemaan ;) Oletettavasti ainakin Fay ja Nana ovat joskus jossakin esillä, vai mitä?