21.12.2009

Joulun odotusta ja lumituiskua

Vihdoinkin on luvassa valkoinen Joulu! Tosin tämä lumituisku esti uuden perheenjäsenen saamisen kotiin, varsin harmillista mutta kaikki aikanaan. Verna-coonimme on haltioissaan lumesta ja peuhaa kissatarhassa leudoimmilla keleillä. Alli-mummeli on jämähtänyt akvaarion lämpöisen lampun päälle, Taika Eetu-poikansa kanssa riekkuu nyt jo koko asunnossa ja Lempi norjalainen katselee kauhuissaan nuorikkojen menoa :) Äffät Lohjalla ovat tulleet termiitti-ikään ja Isismammalla alkaa olemaan tassut täysi työtä!

Tässä kuitenkin otoksia pennuista ja niiden myötä teille kaikille lukijoille Rauhallista Joulua ja onnea vuodelle 2010!4 kommenttia:

Satu kirjoitti...

Ihania pentuja - ja mukavaa joulua teille kaikille!

Unknown kirjoitti...

On se hyvä et noi on kaikki (?) varattuja. Muuten ois voinut olla pakko ostaa kissa. Toi mun hengenheimolainen ruoanhimossaan on ihana, mutta niin myös herkkä bali ja joulukuusikissa. :)

Hauskaa Joulua Jalecattilaankin!
toivoo: Willicolan wäki

Jalecat's- kissala kirjoitti...

:) Jättikorva Fairytale (OLH b 25) etsii omaa kotiansa edelleen. Muutama kysely siitä on tullut muttei mitään vakavampaa ole kehkeytynyt.

Nyt vattutorttujen kimppuun :) Makoisaa Joulua Satulle ja Evelle sekä pikkaraisille lumpipalleroisille Even pentukoppaan!

Marja kirjoitti...

Onpa hyvinvoivan näköisiä pentuja, ihania pulleroita.