16.3.2009

Uusi viikkoa aluillaan

Muutoksien viikonloppu.

Isommat viikarit muuttivat Helsinkiin pois mammansa helmoista ja se näkyy heti. Yläkerrassa asustaa nyt kaksi rauhallista aikuista kissaa jotka leikkivät, syövät ja nukuksivat kaikessa rauhassa. Tyyne vain muutamaan otteeseen kokeili eilen illan aikana kutsua pienokaisiaan takaisin mutta asettui sitten. Pete sen sijaan kiljui aikansa pentujen lähdön jälkeen mutta rauhoittui sekin Tyynen pestessä ja hoivatessa.Ei suhinaa, ei murinaa, ei merkkailua, ei mitään negatiivista. Olen iloinen ja toivon että näin myös jatkuu! Alakertaan ei ole kuitenkaan näillä kahdella asiaa sillä siellä puhaltaa nyt uudet tuulet muulla tapaa.

Taika muutti alakertaan ipanoidensa kanssa ja koko olonsa jokseenkin turvattomaksi mutta yötämyöten sitten rauhoittui hoivailemaan pentujansa keittiön nurkkaukseen tehtyy aitaukseen, siis tänne.

Isommat kissat katselevat ihmettelevin silmin ja sihistävät välilä pennuille epäluuloisesti jotka mulkoilevat takaisin lautasen kokoiseksi avatuilla silmillään. Nafti-norjalainen pomppasi ainakin 2 metriä ylöspäin tajutessaan hämärässä keittiössä uuden aitauksen ja se aiheutti Alli-mummossa ja Taika-mammassa varsin kummallisen reaktion jossa molemmat olivat räkäpalloa (aivan räkäpallo) hetken aikaa mutta eivät tienneet kenelle, sitä ei voinut huvittumatta seurata.Onneksi tilanne rauhoittui nopeasti. Reneä ei aitaukset pidättele ollenkaan, sen mielestä maailma on valloitettava heti siinä missä suureksi ihmetyksekseni Roni tyytyi pelailemaan tassuapalloa lelujen kanssa pitkiksi toveiksi. Muutama päivä näin ja sitten aitaus katoaa ympäriltä ja pienet miehet pääsevät tositoimiin riiviöimään!
Sitten kuvia ipanoista:

Roikotusta,kauhia eukko

Pose

Pakollinen roikotuskuva, kisuraasu

Tässä Rene tuumaa että rakenteissa on pakko olla vikaa koska katto tippuu niskaan!

Jihaa,broidi here i come!Lisäksi loppukuvaksi laitetaan meidän hoidokki; Hälyttävä ovikello
ps. olen poikakoira vaikka omistankin väärän värisen pedin..

3 kommenttia:

maarit kirjoitti...

Räkäpallo... huippu! :D

Meilläkin on isoihin kissoihin tutustuminen ja maailman valloitus käynnissä! Hupaisaa seurattavaa! :D

Jalecat's- kissala kirjoitti...

Joo meillä on tuotu pentuja alas siinä missä on keretty päivittäin ja pieniksi ajoiksi. Mutta koska täällä on ollut aikamoinen härdelli niin on tuntunut kyllä ettei kaikkea tarvitsemaa ole kyennyt antamaan kaikille..oman juttunsa aiheuttaa tuo mutsini hälyttävä ovikello jonka kissat oavt ottaneet kivasti vastaan mutta pienenkin väärän eleen jälkeen voi olla räkäpalloja enemmänkin liikkeellä..enkä puhu nyt mistään söpöstä räästä vaan valuvasta vihreästä limanuljaskasta joka on asunut nenässä aivan liian kauan...

:D on mulla taas maanantaipäivän jutut..

Satu kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä! Räkäpalloa minäkin hihittelin, kuvaa hyvin myös Maijaa välillä ;)