4.3.2009

Taas vähän turinoita

Omat pennut ovat nyt viisi viikkoa, ne ovat varsinaisia riemurasioita mutta kuten kaikessa hauskassa ja kivassa on niin näissäkin on hommaa :)Ja niitä on vain kaksi!
Rene ja Roni kohtasi pikkuhurttimukset Maurin ja kohtaaminen sujui pulloharjana sihisten ja suhisten häntäänsä heiluttavalle hurttimukselle.Taika-mamma joka tavallisesti Maukasta tykkää tuumasi että liika on liikaa ja että hänen huoneeseensa ei tarvitse tulla nuuskuttelmaan ja pomppimaan ja ajoi koiran rähinän ja sähinän kanssa mäkeen. Myöhemmin illalla Taika sitten sovitteli välinsä Maukan kanssa ala-kerrasa asettuen viereen nukkumaan antaumuksellisen pesusession päätteeksi.

Tyyne pentuinensa on koirasta sitä mieltä että hyi miten ruma ja oksettava tapaus ja tutustuminen tapahtuu sen vuoksi täysin verkko-oven läpi. Alli,Nafti ja Lempi ovat konkareita koirien kanssa (mitä nyt Alli meinaa että koira on hänen alamaisensa ja viihdyttäköön häntä) ja elo niiden kanssa sujuu hyvin. Pete katselee kauempaa ja myöskin verkko-oven läpi tätä uutta vierasta, tosin tämä johtuu siitä että Tyynen kiiman jälkeen poika on mennyt aikatavalla taas takapakkia suhteisaan norjalaisiin ja yhteentörmäysten välttämiseksi poika asuttaa yläkertaa.

Tyynen pentueen ab-kuuri on loppu, massiivista painonnostoa on ollut näkyvillä. Lautaset tyhjenevät vanhaan hyvään malliin ja ja pian 14-viikkoiset ovat täydessä vauhdissa menossa.Ensi viikoksi on varattu rokoteaika.

Meitä on kohdannut jälleen suru uutinen mutta nyt mieli on niin maassa ja kaikki jaksaminen on suunnattu arjen pyörittämiseen että siitä lisää kun varmistus saapuu. Kasvattamisen rumatpuolet on näyttäytyneet aika karulla tavalla tässä muutaman kuukauden aikana että kunhan nämä vauvat pesästä lentävät ja elämä rauhoittuu muutenkin niin tauko ei ole pahitteeksi ollenkaan. Onneksi kaikki tulevaisuuden toivot ovat niin pieniä että tauko tulee jo siitäkin.

Kuvia toisella kertaa sitten..

Ei kommentteja: