17.11.2008

Tallinnaa

No nyt on sitten käyty meren toisella rannalla katselemassa menoa ja varsinaista menoa se olikin. Ihan kaikki ei vakuuttanut mutta ok meni silti. Kaikki se mitä sieltä lähdettiin hakemaan saatiin kyllä.

Ensin hieman matkasta, me lähdettiin kotoolta jo tuossa klo 13 aikaan kohti Helsinkiä. Kissat tuumasivat että -Jaa, pieni reissu taas, kivaa! Klo 16 aikaan kiva reissu muuttui kysymystulviksi niiltä -Hei, siellä..koska me ollaan perillä..heiiii..huhuu joko ollaan? Laivaan päästiin ongelmitta ja kissat jäivät siis autoon odottelemaan keinumisen loppumista. Tallinnan päässä suunnattiin hotellille ja hotellihuoneessa sitten kissat pääsivät jaloittelemaan ja syömään sekä käymään astialla. Alli oli kummissaan uusista hajuista ja tuntui olevan sitä mieltä että minunkin olisi parasta vain istua paikoillani ja alkaa selittämään mitä tämä kaikki tarkoittaa. Yö nukuttiin kuitenkin ihan hyvillä unilla kun ensin vaakatatasoon päästiin. Lauantaina matka jatkui kohti näyttelypaikkaa jossa edessä oli tavanomaisten toimenpiteet kuten ell. tarkistukset,ilmottautumiset ja häkkien laitto. Tässä vaiheessa Alli suunniteli jo nakukissan elämää nimittäin se karvasi aivan kamalasti, piilotteli verhoissa ja valitti surkeasti ettei tälläinen sovi hänen arvolleen. Pete-boy makasi häkissään maltillisesti nautiskellen kaikista uusista tuoksuista joita nenään tulvi. Allin arvosteli lauantaina Hornell ja Peten Knyova. Hornell tuumasi Allin nähdessään että eikä..ihanko totta. Sen mielestä kaikki oli Allissa pielessä ,liian pientä ja pullaa ja kielsi minua silittämästä hermoilevaa mamsellia enää yhtään koska karva pöllysi niin kamalasti. Naama alkoi helottamaan Henryn jutuista ja kissasta joka rimpuili ennennäkömättömällä tavalla pöydällä. Henry tuumasi että Allin olisi parempi olla kotona. Arvostelu seteli näyttää kuitenkin paljon valoisammalta kuin tuo mitä sanoi kasvotusten, sanomisen välissä Henry naureskeli taukoamatta.Alli sai sertinsä. Tp valinnoista Henry sanoi ettei sitä tarvitse tuoda ollenkaan. Mamselli vietti loppunäyttelypäivän piilotellen ja märmättäen verhojensa alla.

Pete kävi lauantaina Knyovalla ja oikein mitään kuvaa ei saanut mitä Jana pojasta piti. Knyovahan ei turhia tunnu puhuvan ja vaikuttaa muutenkin hyvin vähäeleiseltä ihmiseltä. TP- valinnoissa poika silti oli mukana ja hävisi sitten punatäplikkäälle kollin jötkylälle valmistuen kuitenkin IC:ksi.

Sunnuntaina Alli olikin jo hieman rauhallisemmin jo alusta alkaen vaikka selkeästikkään ei nauttinut entiseen tapaan näyttelyistä. Knyova arvosteli sen Minnan esittäessä ja pyysi sen mukaan tp-valintoihinsakkin. Alli valmistui IP:ksi!
Peten arvosteli Hornell ja taas kuultiin kunnia kissasta, liian iso,liian vahva,liian pieni se ja se ja liian suuri tuo ja tuo. Pöydälle olisi kai pitänyt kantaa joku 1,5kg painava liimaturkki jonka korvat alkaisi kaulasta ja silmät suusta loppuen korviin. Henry ei vaan pitänyt mistään mitä minulta näki ja sanoikin ettei tämän isommissa luokissa Petellekkään antaisi sertiä. Mutta jälleen kerran arvosteluseteli ei kuitenkaan näyttänyt niin pahalta kuin mitä olisi voinut sen kaiken kommentoimisen jälkeen odottaa ja Petekin sai sertinsä.

Kotimatka alkoi vasta klo 21 joten väliin jäi ruhtinaallisesti aikaa käydä shoppailemassa ja katselemassa kauppakeskuksia. Paljoa ei tuliaisia tullut ostettua mutta pakolliset kuitenkin!Takaisin Suomessa oltiin klo 23 ja täällä Hyvinkäällä joskus jälkeen puolenyön. Kissat olivat innoissaan jälleennäkemisistä ja pian päästiinkin nukkumaan tuttuihin paikkoihin ja tuoksuihin. Allikin on taas oma itsensä ja Pete tuntuu olevan hieman harmissaan että lady-seuraa matkalta ei löytynyt! Matkaa väritti ihanasti myös Sarilta tulevat pikkuiset tervehdykset Poppikselta,sen vauvat syntyivät torstai-perjantai välisenä yönä. 5 suloista liilaa,kaikilla hyvät painot.Mamma ja vaavit voivat hyvin, enkä malta odottaa että näen vitoset!!!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea teille valmistumisista ja pennuista myös tälleen oikein kirjallisena :D