9.11.2008

Mitäs muutakaan kun kattihöpinöitä taas :)

Kiitokset palkinnoista Katariina, Satu, Minna,Elina ja Eirenen!

Meillä on täällä näillä näkymin Peten viimeinen morsian käymässä. Neiti on varsin suloinen mutta sähäkkä tapaus. Ilmeisesti nyt on niin että pariskunta on tuumannut että kerta päivässä niitä hommia riittää vallan mainiosti. Tyttö tuli jo torstai iltana mutta ensimäinen astuminen kuultiin vasta perjantai iltana myöhään, toinen astuminen lauantai iltana. Lauantaina oltiin kyllä koko porukka ihan hajaallaan pois kotoolta joten se jää pimentoon tekikö nuoripari siellä sen kummempaa kuin nukkui.

Minun ollessa töissä ja lasten hoidossa Jari pääsi kuuntelemaan Bajavan, Oricatin ja Siam-Orientin luentoa Malmilla. Harmitti etten päässyt mukaan mutta minkäs teet ja nyt harmittaa vielä enemmän kun kaikki hehkuttavat kuinka kivaa ja antoisaa siellä on ollut..

Tyyne pullistuu verkkaiseen tahtiin ja muussa osaa kissakatrasta meno on ennallaan. Olemme alkaneet etsimään Lillimurulle uutta kotia koska se on alkanut "oireilemaan" kissalaumassa. Oikeastaan tämä alkoi jo alku kesästä. Ennen säyseä ja ihana kissa on alkanut kiukkuamaan ja olemaan epävarma olostaan. En halua että tilanne menee sen huonommaksi joten päädyimme tälläiseen ratkaisuun.Uuden kodin tulee olla aika spesiaalia.

Vedin pois myös kaikki pentuesuunnitelmani. Katsotaan miten tulevaisuus urkenee tästä ja millaisilla kombinaatioilla. Pian matkataankin jo Tallinnaan Peten ja Allin kanssa. Jännittävää!

Ei kommentteja: