9.6.2016

Uusia kuvia nyt 4-viikkoisista VIljan ja Justuksen Ö-pennuista. Pennut saivat nimensä pitkän ja hartaan pohdinnan jälkeen. Saanen esitellä Jalecatsien Örva (OSH b 25), Örkki (Sia b), Öiden (OSH b 24), Ötö (Bal b ), Ölinda (Bal b ) sekä Örvetta (Bal b ). Ötö sekä Örva etsivat mahdollisesti sijoituskotia ja muut lemmikki/näyttely kotia.

Lisää kuvia pennuista on FB-sivuilla!

Päivitysten hitaus johtuu suoraan töiden määrästä eli kiirettä on kevään aikana pitänyt eikä se ole vieläkään hellittänyt, senpä vuoksi kaikki omaa kisumisua miettivät voivat rohkeasti kysellä suoraan Jariltakin jari@jalecats.net tai minulta leena@jalecats.net

Meidät voi tavata Hyvinkäällä Ery-sydin näytelmissä ensi viikonloppuna jolloin on myös Oricatin kevätkokous VINK VINK. Malva ja Nuutti elelevät edelleen meillä, molemmathan etsivät omaa sijoituskotia mutta sopivaa ei ole vielä vastaan tullut.

Kevään ikävina uutisina kerrottakoon että jouduimme luopumaan IC Keskimaan Purrrfect Mao 4 Me (OSH n 03 22) aivan liian aikaisin ..Mao sairasti kevään aikana ikävän ja rajun haimatulehduksen ja kun kaikki vihdoin vaikutti hoitojen myötä parantuneen tuli takapakki ja kunto romahti. Maolle tehtiin avaus jonka vastausta nyt odottelemme ja viimeisen leposijaan hänet on jo haudattu.

Mokoma eli SC Jalecat's Quasimodo (OLH d 24) on leiriytynyt meille muutamiksi viikoiksi, 2 daamia on käynyt joista toinen oma tyttömme Oreo eli Jalecat's EipäTiennytTyttö (OSH b 03). Oreo vaikuttaa voivan pulskasti ;O) Mokoma palautuu kotiinsa Akaaseen tulevana viikonloppuna ja kodin päätettävissä on noppien kohtalon nopeus.Jo tässä vaiheessa kiitän isosti ja kovasti sekä hurjasti Petraa ja Rikua, te ootte <3

Oreon veikkapoika Rambo eli Jalecat's RakasteleMua (OSH os 24) on tullut niin ikään miehenikään ja on niine hyvineen valmis palveluksiin. Rambo asuu sijoituskodissa vantaalla mutta kyselyihin vastaamme me, Rambo on kovasti negatiiviseksi testattu perinteisistä testeistämme.

Viimeinen kutsu niinikään myös meidän Ruotsinpojalle Jusulle jonka pallien lähtölaskenta on alkamassa. Jusulla on Viljan jälkeen käynyt yksi daami ja nyt toivomme kovasti suloisia ihastuttavia balineeseja vasun täydeltä. Kaikki tsemppi teille!

Tästähän tulikin paatos, vielä mainitsisin että vaikka vastaukset ovatkin henk.koht kiireissämme lyhyiksi ja joskus pelkiksi peukuiksi tai sydämiksi jääneet olette ajatuksissa ja ihastuttavaa kuulla teistä omiemme kodeista ja yhteistyökumppaneistamme. Juu, nyt lopetan x)

Ei kommentteja: