12.1.2015

Uusia kuvia

V-pennuista Vanilla muutti perjantaina omaan kotiinsa Vantaalle. Siellä tutustuminen on alkanut hyvin vaikka tytteliä onkin jännittänyt selkeästi. Loput Veekkoset majailevat edelleen täällä meillä. Emonsa jalanjäljissa ne ovat täysin saunakissoja toki ne muuallakin ovat mutta sauna on get together paikka koko poppoolle, Mao on liittynyt patteriksi pennuille ja viettää muutenkin paljon aikaa niiden kanssa leikkien ja touhuten.
Ensin kuvissa Viola, joukon itsevarmin tapaus, oikeastaan aina ensimäisenä kaikessa mukana ja katsomassa. Kuvaaminenkin on vaikeaa kun kameran linssi on liian kiinnostava ja niinpä kasvattajalla on useampi otos salamanenästä. Violan voisin sijoittaa muutaman pentueen ajaksi sillä sen tasapaksu kasvu ja kehitys sekä olemus viehättää suuresti kasvattajaa.

Valhalla. Pentu jonka ensitöikseni katsoin jatkoon kehitti muutaman valkoisen varpaan itselleen ja sen vuoksi se etsii nyt lemmikkikotia. Valhalla on porukan rauhallisin ja mietteliäin.

Vulcan..komea Vulcan. Ihan pienenä se ei oikein säväyttänyt mutta nyt sen piirteet ovat alkaneet miehistymään ja se komistuu päivä päivältä enemmän. Vulcanin kanssa voisi näytelmiäkin kokeilla jos uusi koti niin halajaisi.

X-pennuista latasin Facebookin sivuillemme myös uusia kuvia :) ne voi käydä kurkkimassa siellä sillä nyt on jo kiire kauppaan. Päivän valo on huimasti jo lisääntynyt, ehkä kuvaaminenkin helpottuu ja lisääntyy sen myötä. Mutta siis jos joku sinisistämme sinua sykähdytti niin ota kiireesti yhteys leena@jalecats.net niin katsotaan lisää.

Ei kommentteja: