3.7.2014

äSSät 12 viikkoa

Eilen oli vahvisterokotteen ja sirutuksen aika. Kaikki 5 saivat siis kaksinkertaisesti piikkiä. Pennuilla on kaikki muutoin hyvin mutta Suna eli Hey,Soul Sister kaijutti sydämestänsä liika ääniä. Ne olivat eläinlääkärin mielestä kovuudeltaan 3. Suna oli jo varattu erääseen perheeseen joten jouduin tekemään ikävän puhelun kertoakseni tilanteen.

Koska perhe oli jo pitkään odottanut omaa vauvaa taloonsa,päätyivät he vaihtamaan Sunan varauksen Soundiin josta taas oli jo erittäin lupaava kysely alla. Jouduin siis tekemään lisää ikäviä puheluita ja ne todella musertivat mieltä sen lisäksi että tietysti Sunan sydämen tila puhutteli vakavasti.

Tilanne on kuitenkin nyt niin että tulevana viikonloppuna lähdemme ajelulle Ouluun ja haemme pennut Ilkan luolta. Ilkka on niitä hoivannut mallikkaasti ja hienosti,pitäen pienet lapsukaiset aktiivisina ja sosiaalisina. Sani,Suna ja Sulo tulevat mukanamme tänne etelä-suomeen ja aina edelleen maanantaina kotiinsa matkaa Sulo ja Sani. Suna jäänee meille kotiin kunnes sydämen tila selvinnee. Olenkin suunnitellut sen ultrausta Lahdessa Sepon skarpeilla koneilla.

Simo ja Soundi siis muuttavat Ilkan luolta tulevina viikkoina, molemmat jäävät pohjoisiin mutta toivottavasti kuulemme heistä usein jatkossakin. Molemmilla odottaa kissakamu ja innokas perhe.

Samaan aikaan täällä meillä Mimmu kasvattaa massuansa. Matkaa ei enää ole paljoakaan ja mamselli tahtoo paljon huomiota ja läheisyyttä

Tätä pentuetta on odotettu jo kauan, se on vienyt oman aikansa saada alulle ja välillä tuntui ettei se koskaan onnistuisikaan. Toivottavasti kaikki menee hyvin tästä eteenpäinkin, pitäkää sormet ja varpaat ristissä.

Ei kommentteja: