16.3.2014

Kissistä tuli Tyyne

Viimeinen pentu pesästä pois eli vihdoin ja viimein Q-pentueemme Kissi sai oman sylin ja kodin. Kissi muutti perjantaina uuteen kotiin ja siellä tutustelu on lähtenyt hyvin käyntiin. Kissi ehti täyttää Siken hoivissa huikeat 8kk ennenkuin se oma ihminen sen haki kotiinsa. Jonkin sorttisen ennätyksen ehti tämä salaman nopea suudelma tehdä kissalassamme. Ennätysmäärä katsojia,kyselijöitä ja aina joku "syy" miksi koti ei löytynyt. Milloin haaveiltiin kasvatuskissasta,sijoituskissasta,eri värisestä kissasta, rauhallisemmasta tai vilkkaamasta,milloin joku tunne jäi kokematta ja milloin hinta oli liian korkea tai kodilla vaade hinta mielessä. No hyvää kannatti odottaa :)

Oulun vahviste Nappi pyöristyy kivasti :) Tässä kuvatodistetta söpöstä vattasta jota neitokainen hoitelee pohjosissa. Tosiaan tämä pentue tulee syntymään ja kasvamaaan sijoituskodissa joten pohjosten bloginlukijat HOX! Varianttivauvvoja jännittävissä väreissä odotellaan :)


Hääsuunnitelmat kotona antavat odottaa, Mimzeyllä on ollut kiimoja jo 3 mutta Jusun mielestä Mimmua pitää vain ihailla ja hoivata,ei suinkaan astua. Voi olla että hyvinkin pian teemme suunnitelmien muutokset ja sulho valkkaantuu omista sijoituskolleista. Toisaalta saman aikaiset pennut eivät minua houkuta sillä toisinkuin monet tuntuvat ajattelevan niin pentueen hoito on kallista ja sen lisäksi se vie aikaa tuhottomasti. Katsotaan miten hommat etenee.

Ensi viikonloppuna meidät voi tavata Salon Urkin näyttelyissä, mukana on mahtava satsi niin Jalecatteja että meidän tulevaisuuden toivoja, siellä tavataan!!

Ei kommentteja: