28.10.2013

Terveiset sateesta ja kiireestä :)

Eipä tänne kummempia kuulu vaikka edellisestä postauksesta jo aikaa onkin. PeaNut muutti viime perjantaina omaan kotiinsa ja sai kaverikseen Q-pentueen Quentin T:n ja poikien uudet nimet ovat siis Leevi (Quentin T) ja Reetu (PeaNut).
Tällä viikolla omaan kotiin matkaa Helmi eli P-pentueen suklaa tyttö Pearl ja suklaatäplä hurmuri PoomPastic. PoomPastic muuttaa sijoitukseen luottokotiin ja sen tanssikirjaa saa myöhemmin kysellä ken kiinnostunut on. P-pentuehhan on täysin puhdas lyhytkarva pentue eli VINK VINK. Kotiin pentueesta jää Pusu eli PussyCat ja omaa ihmistänsä etsii PrimeRose, suklaa täplä tytteli. PrimeRosesta saa kysellä osoitteesta leena@jalecats.net. Likka on muuttovalmis rokotteineen ja siruineen...ainoa että kyseessä on vilkas kimuli joka varmasti viihtyisi esim lapsiperheessa tai muiden eläinten seurassa :)

Siken luona edelleen on varaamatta kaksoset Sera ja Kissi. Kummallista kyllä nämä kaksi kaunotarta eivät ole saaneet ansaitsemaansa huomiota ja sen myötä myöskään kotiehdokkaita. OMITUISTA! Sen verta virtaa riittää näissäkin kimuleissa että kodilta toivotaan aktiivisuutta. Niin ikään myös kaksoset ovat muutto valmiita kaikin puolin ja niiden kanssa voi kokeilla näytelmää tai sohvalököilyä sekä agilityä. Likat ovat variantteja, isänä meidän ruotsin tuonti balineesi Jusmu-körmy ja emona Skazki-kissalan kaunotar Fanni.

Kotona vipeltää balineesin-pörreäää. Riiaa tullaan katsomaan sijoitukseen viikonloppuna mahdollisesti mutta sen veikka-vilipertti on omaansa vailla.Nämä blondit ovat saaneet ensi rokotteensa ja vahvisteensa saavat kahden viikon kuluessa jonka jälkeen oma koti kutsuu :)
Ensi Ria ja sitten Roki:

Sellaista meillä tällä kertaa :)

Ei kommentteja: