17.7.2013

Porokkia ja pentuja..pentuja ja porokkia

Jari kävi Porokissa Maisan kanssa ja visiteerasi N-pentueen Napin kotia siinä samalla. Tulokset ovat jo julkaistu kotareilla joten niitä en nyt tähän laittele sen kummemin. Pitkäkarvoittain kuitenkin loistava viikonloppu mielestäni. Harmikseni Jarin kuvat Napista eivät olleet erityisen onnistuneita joten niitäkään en tähän lataa. Täytyy odotella josko Eira saisi tytöstä hemaisevia kuvasia otettua. Pyry teki myös ensiesiintymisens siellä Elinan hoivassa ja sai molempina päivinä ex1 tuloksen ja sunnuntaina vielä tuomarinsa erityis palkinnon sekä kehut hienosta OLH-tyypistä. OIKEIN HIENOA!! OLH kasvatus on aina hieman haastavampaa kuin puhtaan lyhytkarvan varsinkin jos ei lähde tinkimään tyypistä. Loistava viikonloppu ensikertalaisilta!
Sitten kuvia kaksi viikkoisista P-Pennuista jotka ovat mielestäni kaikki syötävän suloisia. Vielä ei ole varausten aika mutta tottakai pennuista saa kysellä!
Ensin PeaNut

Ehdoton lempparini, imeä lussuttää sormea kehräten kuin rikkinäinen traktori <3
Sitten PoomPastic

PrimeRose

Pearl

PussyCat

Kävin myös kurkkimassa Q-pentuja Siken luona Vantaalla. Ne ovat kasvaneet kohisten, lilakilpikonna on pienin ja sen tilaa seurataan mutta plussaa sekin on vahvasti saanut painossa.Karvan pituudet ovat vielä hämärän peitossa, olenkin ajatellut Satua, Fannin kasvattajaa vaivata asialla :) Tässä sekalaisessa järkässä kuvia pienokaisista, silmiään availivat juuri yksiviikkoispäivän kunniaksi :)

Ei kommentteja: