8.5.2013

Pörröisiä 12-viikkoisia pentusia

Merjan Maine Coon pennut saivat eilen 12-viikkois päivän kunniaksi kakkosrokotteen ja mikrosirut niskaan. Kommelluksitta ei säästytty sillä rekisterikirjat olivat epähuomiossa Merjan hoteissa Salossa ja pennut täällä meillä Hyvinkäällä. No asiat saatiin kuitenkin hoidettua ja perjantaina vien rekkarit täytettäväksi eläinlääkäriasemalle :)
Ensin kuvia Rollesta


Sitten pentueesta vielä vapaana oleva Rilla
Rilla ja Rolle
Lopuksi ihastuttava Lala-tyttönen joka jää meille asumaan ja elämään :) Lala paistoi silmääni ja sydämeeni suoraan syntyessään..iso pullea kovaääninen tyttö <3
Viime viikonloppuna olimme Tallinnassa Felixin järkkäämässä näyttelyssä. Mukana oli Tuho ja Tuisku omistajansa Elinan kanssa. Alkuperäisesti oli tavoitteena saada mukaan myös Fanni mutta Fannin sijoituskoti ei sitten viime metreillä uskaltanut tyttöä päästää mukaan mikä sinällänsä oli harmi kun neliosen kissoja siellä oli vain 13.
Näyttelyt sujuivat hyvin, molemmat saivat sertinsä ja valmistuivat niin että Tuhosta tuli International Champion ja Tuiskusta International Premior. Tuisku oli myös ilman kisaa molempina päivinä näyttelyn paras kastraattiuros. Otatimme molemmista uudet kuvat ammattitaitoisella Tessalla :)
Seuraavaksi kissoja on ilmoitettu Pirokkiin, lauantain osilta suunnitelmissa olisi joukkotapaaminen lauantaina itämaisten klaanien kanssa ja sunnuntaina ensi esiintymisensä tekee Lala-coonilapsi.
Tavoitteena on saada uusia kuvia pian O-pennuistakin Emmin luolta. Onnista on tullut yksi mielenkiintoinen kysely ja sen suhteen varmaan viikonloppuna selviää varaustilanne.

Ei kommentteja: