14.4.2013

Pitkästä aikaa päivitystä tännekkin..

Nootti-poika löysi sitten oman kodin ja matkasi Tampereelle Herkko-sukulaisensa hoiviin. Uudessa kodissa Nootissa tuli Sutki ja tulevaisuudessa se saa kissalaamme yhden pentueen jonkun tyttömme kanssa! Sutkista kuulemme siis myöhemminkin!
O-pentue kasvaa kohisten, Turokin jälkeen ne saivat jonkun pienen kakkataudin mutta tartuimme varotoimiin nopeasti ja pennut ovat saaneet vatsansa kuntoon. Pian niille annetaan eka rokote. Varaustilanne on edelleen sama eli Ilona jää kotiin, Lystille etsimme lemmikkikotia ja Onnille sijoitus/osa-omistuskotia. Tässä kuvasia lapsukaisista
Ilona ja Onni

Onni

Ilona

Lysti

Ilona

Lysti

Lysti

O-pennut

Onni

Onni

Ja viel muutama kuva HoneyCoons-kissalan coonipallukoista. Näistä pennuista varattuna on Lala, eli siis Rilla ja Rolle etsii omaa kotiansa.
Rolle

Rilla

Lala

ja kaikki yhessä koossa

Tekisi mieleni kirjoitaa muutama sana kasvatusmaailman kieroiluista ja hiekkalaatikkoleikeistä mutta jääköön toiseen kertaan. Ehkä vielä jonain päivänä kun olen kasvattanut muutaman vuoden ja pentueen lisää pääsen tähän hippi-ideologiaan mukaan, siiheksi turvaudun perus lisääntymisgenetiikan ja populaatiogenetiikan oppeihin ja jätän muiden huoleksi astuttaa kaikki liikkuva toisella liikkuvalla.

Ei kommentteja: