8.9.2012

Aikuisia Jalecatseja vailla omaa kotiansa!

Kasvattajan pimeähetki..Eli sain viestin kahdesta eri kodista että nyt olisi tarvetta saada uudet kodit.
Ensimäiseksi Remi ja Pete. Remistä olen jo blogissa hieman puhunutkin mutta nyt lisää. Remin kanssa samassa kodissa on asunut B-pentueen Beter Bang 5v, lila itämainen pitkäkarva. Remi on minulta sijoituksessa ollut, nyt meillä asustava 1½v kolli jolle toivon vielä yhtä astumista ennen kastrointia. Sen jälkeen se etsii omaa loppuelämän kotia joko yhdessä Peten kanssa tai erikseen. Pete taas on jo leikattu kauan sitten ja muutto valmis. Tällä hetkellä se majailee Espoon suunnassa odottamassa sitä oikeaa kotiansa, Petellä on jo muutoksia takana mutta ne eivät ole vaikuttaneet sen iloiseen itämaiseen luonteeseen. Se on tasapainoinen tyypillinen itämainen mutta kasvattajan hartain toive olisi sillekkin löytää se koti jossa vanheta nyt lopullisesti. Molempien poikien uuden kodin tarve johtuu ihmisten elämäntilanteista. Remi taas on kollinakin melko vaivaton, se ei merkkaile ollenkaan mutta täällä meillä naaraiden seassa se harjoittaa sopraanontaitojansa ja tytöthän tykkää!
Tässä kuva Remistä ja Petestä

Molempia poikia voi kysellä minun kauttani! leena@jalecats.net
Poikien lisäksi uutta omaa kotiansa etsii myös Indi. Indin perheessä on puhjennut pikkuvesselille allergia ja sen vuoksi tyttö tarvitsee oman kodin. Indi on avoluontoinen itämainen joka ei nökötä sohvan nurkassa vaan keksii omat huvituksensa! Indiä ei ole vielä leikattu mutta se on to do listalla! Indin omistajan tiedot saa minulta sähköpostilla. Tässä vielä kuva Induraisestakin!

Etsii meillä omaa kotia vielä M-pentueen Marikin :) Pentueen luovutus alkaa ensi viikolla kun ne ovat saaneet sirunsa ja rokotteensa. Mari on pentueen "taitavin" iltarallin vetäjä ja kiipeilijä. Se osaa pitää itsestään meteliä mutta tekee senkin hienovaraisesti Mari etsii lemmikki/näyttelykotia! Lisätietoja Marista yllä annetusta sähköposti osoitteesta myöskin ;) ja tässä kuvasiaEipä tässä sen kummempaa ja tässäkin riittävästi..eikö? nyt vaan kasvattajan ja kissojen omistajien hartain toive olisi löytää SE koti.

Ei kommentteja: