6.3.2012

Koot 11vkoa, Urkkia ja Kanelia

Viime viikonloppuna oli Urkin näytelmät ja siellä oli esillä Remi, Eepo ja Elmo lauantaina ja sunnuntaina Remi ja Indi.
Täytyy kyllä sanoa että oli huvittavin näyttely aikoihin :D
Elmo sai ihan kivat arvostelut ja EX1 tuloksen, ei pyyntöä tp-valintoihin mutta kuvion tarkissa kuvion sijaan vaihtuikin rotu :D No eihän se voi olla totta koska poika on kahden pitkäkarvan jälkeläinen :D Pidetään Elmo elmona x)
Venyttämistä kyllä tämän tuittupään kanssa saa harjoitella, tällä miehen alulla kun on mielipide kaikkeen :D

Eepo taas aiheutti hämmennystä rekkaroinnillaan ja tuomari sekoili kerrassaan lahjakkaasti yrittäen intää että geno/fenorekkarissa olevan kissan tulisi kerätä sertit sekä genotyypin että fenotyypin mukaan ja läiskäisi Eepolle sertin luokassa 9 vaikka poika on luokassa 7 :D Lievästi kipakasti asia kuitenkin saatii tuomarillekkin päähän oikein (kissahan voisi olla 2x BIS noin ajateltuna samana päivänä) korjasi se kiltisti luokan seiskaan ja oikean sertin seteliin. Mieltä lämmitti Tp-valinta pyyntö jossa vastassa oli komea Rauno mutta tuomarin puheet Eeposta olivat mannaa ja mansikkaa samassa paketissa :) Eepossa oli kaikki kohdillaan ja vain vanhemman kollin lookilla häviö.


Samainen tuomari sitten kehui Remiä mutta tuumasi ettei se ole savu. Höpönpöpöö sanon minä. Tuomarin mielestä Remi oli hyvä suklaabico mutta ei kommentoinut suklaaosion vaaleaa alusta. Hyvä kysymys olisi ollut että onko käsitystäkään siitä mikä on hyvä väri ja mikä ei...Remillähän saisi olla savu tasaisempi tai sitten se on huono suklaa :D Eka serti kuitenkin korkattu


Sunnuntaina Remi taas oli savu ja sai toisen sertin saaliikseen, kutsun TP-valintoihinkin joissa tippui sitten taas pois. Indi taas ei ollut puolalaisen tuomarin mielestä 03 vaan 09 valkoisesta osastaan joka on ihan mielenkiintoinen tulkinta siinä mielessä että 09 koodia ei nelosissa tunneta :D Se on ihan totta että Indissä saisi olla valkoista enemmän mutta 1/3 osa valkoista kuitenkin on. Sertiä ei tullut ja se on harmi. No Ruuhkassa uudestaan. Sinne ilmoitin Remin, Tuhon ja Demon sekä Ronjan lauantaille. Pikkulinnut kertoi että muitakin Jalekatteja olisi tulossa :) Pieni sukukokous siis tiedossa :))

Koot ovat tänään 11-viikkoisia, tässä uudet kuvat.

Kanelia kävin kuikuilemassa sunnuntaina kun tiineyttä oli takana 63vrk, tänään jo 65. Hetkenä minä hyvänsä soi siis puhelin ja on riennettävä kätilöimään. Pitäkäähän meille peukkuja :))

Ei kommentteja: