25.2.2012

Kaikki kolme Koota varattuja ja uusia suunnitelmia!

Eli tänään vahvistui Kamun koti. Se tulee aikanaan muuttamaan Porvooseen! Pojat sai myös eilen ekan rokotteensa ja kaikki sujui hyvin vaikka kotiin tulikin märmättävä joukkio pikkukundeja. Kamun rintakehä on täysin normaali ja kaikkien pentujen sydämet tikuttavat oikealla tavalla samoinkui karvanopatkin ell taikoi esille kaikilta. Loppu illan kakarat olivat hieman nyreissään ja torkkuivat pääasiassa, tänään eilinen kokemus oli jo unohdettu ja meno entisellään.
Seuraavaksi meillä on pentuja siis toivottavasti maaliskuussa kun sijoitustyttömme Kaneli eli H-pentueemme Heilys Halo saa omansa. Pennut tulevat kaikki olemaan lyhytkarvoja eli variantteja koska isä on puhdas lyhytkarva ja odotettavissa on mustaa, suklaata, hopealla tai ilman, myös diluutiovärit ovat mahdollisia. Pennut syntyvät ja kasvavat sijoituskodissa tässä Hyvinkäällä :) Kanelin laskettuun on vielä reipas viikko mutta Emmi on kertonut sen olevan jo aika muhkea. Jos olet kiinnostunut tästä yhdistelmästä ota ihmeessä yhteyttä,etsimme näyttelystä kiinnostunutta sijoituskotia niin uros kuin naaraspennulle! Tässä kuva kun massun kasvatusta on takana noin 7 viikkoa

Joku aika sitten nappasin myös Vantaan sijoituskodin Sannan seinältä ihanan kuvan Tuhosta eli J-pentueemme Jewel of Heartista. Tässä suloinen OLH a lapsemme

Maaliskuussa odotamme myös tosi kauan odotettua asiaa nimittäin toinen Maine Coon tytöistämme, Dollyhan kävi kasvattajansa luona treffeillä ja on kasvattanut söpön massun. Tämä pentue on Merjan mutta sydäntäsärkevän paljon meille kaivattu. Siitä on pian 8 vuotta kun viimeksi meille syntyi "oikeasti karvaisia lapsia" Tässä Dollyn massukka kun odotusta on takana kuutisen viikkoa.

En malta odottaa :))) sillä välin nautiskelemme suklaisten lapsosten edesottamuksista ja korkkaamme tämän vuoden kisunäytelmät. Meiltä seuraavaksi URKin näytelmiin lähtevät Remi ja Indi Eli Jalecatsien I-pennuista Indeed (OS ns 03 var) ja Incase (OS bs 03 var) josta muuten on tulossa isukki myös maaliskuussa!!! Urkissa on paikalla myös edellämainittujen velipoika Inorder (OLH d;d24) ja Elmo J-pentueestamme eli Jalecat's Jack in the Box (OLH d 25).

Ei kommentteja: