16.12.2011

J-lapset rokotteella..

Eilen kolmikko kävi mamsin kanssa lääkärissä saamassa ekan rokotteensa,samalla pennuille tehtiin tarkistus ja kaikki oli ok. Elmonkin pikkuiset kulkuset olivat löytyneet. Myös Demo sai pentujensa kanssa rokotteen,vanha kun oli vanhentunut. Purevax satsit siis jokaiselle takapäähän :) Porukka oli käyttäytynyt siivosti ja kauniisti. Hyvä Hyvä,seuraava sitten sirun kanssa reipas 12 viikkoisena. Tässä Jarin napsimat uudet kuvat..niitä onkin aimokasa!
Aloitetaan Elmolla joka on siis joukon ainoa mies ja varattu. Kyllä se OLH d 25 on vaikka kyljessä ticked hieman täplistyy,mutta pään kuvio ja selkä kertoo oman stoorinsa.

Sitten lilakonna Taika joka on kaunis kukkanen. Se etsii edelleen omaa kotiansa näyttelyyn tai lemmikiksi. Edelleen kun olen sitä mieltä että OLH kissoja näyttelyissä kaivataan nähtäväksi. Päätös oman jatkon suhteen oli hankala sillä Taika on toisella tapaa juuri sitä mitä haluankin kasvattaa mutta..


Mutta sitten tämä kauan kaivattu sininen OLH tyttönen Tuho jota en vain voinut vastustaa.Olisi hullua jättää se pois kasvatuksesta kun ensin olet tehnyt vuosia työtä sen eteen. Tuholla on myös aavistuksen pidempi profiililinja, sen korvat ovat hippusen leveämmät kuin Taikalla ja sen vartalonmalli miellyttää tässä vaiheessa enemmän. Sininen väri on tasainen ja haamukuvioton, silmien tuoma ilme kasvoihin on parempi kuin siskon. Tuho se siis on. Tuhon tilanne selvinnee ens viikkoon mennessä siis se,etsiikö se sijoituskotia vaiko ei.

Otamme siis kyselyitä edelleen vastaan molemmista tytöistä!
Yhteydenotot leena@jalecats.net
Myös Remi- mies (OSH bs 03 var) ( CH Spotless Cornelia OLH q X Jalecat's Eternal Flame OSH as 03 var)luovuttaa pian vertansa ja turkkiansa,sillä sitä on kosittu ja kosintaa on myöntävästi vastattu.
Ensi vuoden puolella on tarkoitus tuoda miekkonen esille näytelmiinkin samoin kuin sen siskolikka Indi on ilmoitettu vuoden viimeiseen näytelmään Lohjalle. Ensi vuoden puolelle on suunnitelmissa ainakin 3 itämais pitkäkarva/variantti pentuetta ja ehkäpä vihdoinkin myös sitä kauan kaivattua savubico OLH tuotantoa! Olisihan se jo aikakin saada niitä!Yrityksen puutteesta ei ainakaan kärsitä xo)))

Ei kommentteja: