22.7.2011

Pikainen tervehdys lukijoille..

ulkona paistumisen lomassa voi nopsasti bloginsa päivittää :O) Ei meille mitään uutta..pitkän tauon jälkeen Dolly-cooni sai juoksun mutta koska kolli jutut ovat hieman sekavat niin astutusta ei tästä vielä tullut. Sen sisko Verna kävi lääkärissä ja sillä todettiin emättimessä tulehdus jota nyt hoidellaan. Tämän vuoksi Surokkiin vaihdettiin Nana-balineesi hakemaan ekaa sertiänsä luokasta 7. Surokissa siis mukana ovat lauantaina Nana,Dolly ja Tessa. Sunnuntaina vain Tessa tulee paikalle. Kuulopuheiden mukaan viikonloppuna on mahdollisuus nähdä Nanan siskolikka Vilma (Jalecat's Fairytale,OLH b 25) joka hakisi luokassa 10 vikaa sertiänsä :O) Vantaalaistunut konnatiikerimme Demo ei viritä kiimaansa ei sitten millään, syynä lienee nämä helteet. Ilmoitin senkin Rurokkin, yleensä se menee meinaan niin että kun suunnittelet jotain näyttelyä niin joku este tulee ;O) Rurokkiin Demo siis molemmiksi päiviksi ja Tessa sunnuntaille.

Tulevana viikonloppuna muile maille esiintymään eli Latviaan ovat matkanneet Jalecat's G-Force aka Kaapo joka hakee vikaa sertiänsä luokassa 9 sekä Jalecat's Inorder aka Eepo edelleen luokassa 11. Jännitämme tietysti mitä tuleman on :O)

Tässä muutama kuva tältä päivältä :O)
Ja ihan lopuksi haluan näin päivää etuajassa onnitella meidän B-pentuettamme joka huomenna 23.7.11 täyttää jo 4 vuotta! Onnea siis hurjasti GIP Jalecatsien Brianna (OSH bs var), IP Jalecat's Bianca (OSH a var), IC Jalecat's Beter Bang (OLH c) sekä Jalecat's Bella (OSH c var)!!!

Ei kommentteja: