22.3.2011

Hoita, Iitä, Viljoo ja Tessaa

On päivitykset jääneet kyllä kaiken kiireen keskellä mutta tässä kuva latinki ensin 12-viikkoisista H-pennuista


Ne ovat nyt 2x rokotetut ja sirutetut sekä madotetut, pian alkaa muutot uusiin koteihin kolmikolla. Hani menee sijoitukseen tähän Hyvinkäälle ja Hopsa sekä Herkko lemmikiksi Vantaalle ja Tampereelle.
Sitten laitetaan kuvat 11-viikkoisista I-pennuista
Tässä Irma, hauska kilpikonnaisuus..

Nekke ja Kake

Kake

Indi joka etsii edelleen sijoituskotia WINK WINK

Eepo

Viljonkin Pra-tulos on tullut ja Viljo on kantaja. No, ei se mitään :O)
Viljo on kasvanut kohisten ja komistuu silmissä hurjaa vauhtia! Turokissa se tekee ensi debyyttinsä näyttelyissä, JÄNNÄÄ! Kuva Minna Sainio

Sitten taloomme tepasteli kauniimpaakin kauniimpi ja kauan odotettu Tessa-tytteli eli virallisemmin Noxx Odessa (OSH ns 24 var). Tessa on meillä sijoituksessa Noxx-kissalasta josta olemme kärttäneet jo vuosia uutta tyttöä. Tessassa yhdistyvät kaksi mielenkiintoista linjaa eikä vähiten minua kiinnosta sen emon puoli. Noxx Lizzie on kerännyt ihailujani jo pienestä vauvasta saakkka. Isä Tiger on myös todella komea ja hyväkäytöksinen nuori mies. Tessa kasvaessaan toivottavasti tekee Ninalle muutaman hienon pentueen jonka jälkeen se siirtyy meidän omistukseen. Tässä kohtaa moni voi miettiä miksi kasvattaja alkaa sijoituskodiksi mutta täytyy sanoa ettei tätä mahdollisuutta voinut yksinkertaisesti vaan päästää käsistä. Suuret kiitokset Ninalle tästä luottamuksesta ja ihanasta tytöstä!


Urkissä esillä oli Jalecat's G-Force aka Kaapo-mies ja sen tulokset molempina päivinä oli EX1. Se sai runsaasti kehuja turkin värin tasaisuudesta ja hyvistä vihreistä silmistä. Myös korvien asento oli ok mutta ne olisivat saaneet olla himpun verran isommat. No se ei meitä yllätä :) Onnea Kaapo kotijoukkoineen tuloksista!

Ei kommentteja: